Γίγαντας ανάμεσα γιγάντων

- Advertisement -

Καλά, έχουν να πουν ότι μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις… Οντως αν επιχειρήσεις να γράψεις όλο και κάτι θα αφήσεις πίσω. Βλέποντας όμως αυτή τη φωτογραφία στο Facebook για τους περισσότερους σίγουρα θα έχει περάσει επφανειακά.

Για τους φίλους τους μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν περάσει από το μυαλό τους πολλές μα πολλές αναμνήσεις.

Μάριος Πουλλίτας, Νίκος Τοφαρίδης και ο αείμνηστος Αθως Νικηφόρου. Ο καθένας άφησε το δικό του στίγμα και συνεχίζει  ακόμη να προσφέρει. Ναι δεν είναι υπερβολή το γίγαντας ανάμεσα γιγάντων

Αθως Νικηφόρου ο μάστρος αλήθεια με το που διαβάζεται αυτές τις λίγες γραμμές δεν περνούν από τη μνήμη σας τα περάσματα του από τη διαδρομή, η μαεστρία στην οδήγηση και η μοναδική του απλότητα που ήθελε στον καθένα να πεί δυό λόγια να τον συμβουλέψει τεχνικά και να του δώσει τροφή για σκέψη.

Νίκος Τοφαρίδης πόσα και πόσα έχει προσφέρει μέσα από τις γνώσεις του στους τεχνικούς κανονισμούς και τεχνικούς ελέγχους τον αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Μάριος Πουλλίτας πέραν από διαγωνιζόμενος οδηγός και συνοδηγός από τους πρωτεργάτες στην ίδρυση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και για πάρα πολλά χρόνια Πρόεδρος της ΚΟΑ.

Αυτά φίλοι μου για να γνωρίζουν οι νέοι αλλά και να θυμούνται οι παλαιοί… Τα τρία αυτά πρόσωπα είναι αναμεσα στους χιλιάδες που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Κύπρο και αποτελούν μέρος της ιστορίας του που δυστυχώς δεν είναι πλήρως καταγεγραμμένη.

Υποκλείνωμαι…

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -