H επιστροφή στη δράση του WRC στέλνει τα πνεύματα στα ύψη τονίζει ο Millener

- Advertisement -

Μετά τον Andrea Adamo της Hyundai Motorsport είναι η σειρά του επικεφαλής της ομάδας M-Sport Ford, Rich Millener, να απαντήσει στις ερωτήσεις του wrc.com καθώς οδηγεί τη βρετανική ομάδα στην επανεκκίνηση του FIA World Rally Championship το Σαββατοκύριακο στο Ράλι Εσθονίας (4 – 6 Σεπτεμβρίου).

Ερ .: Θα έπρεπε πιθανότατα να ξεπεράσουμε αυτήν την ερώτηση νωρίς… αλλαγή σταδιοδρομίας; Πρόκειται να δούμε έναν διευθυντή της ομάδας να γίνεται οδηγός αντί για το αντίστροφο;

Α.όχι! Η M-Sport διοργάνωσε μια εκδήλωση στο δοκιμαστικό δάσος μας στο Greystoke τον περασμένο μήνα με μοναδικό σκοπό την επανέναρξη των δασικών ράλι στη Βρετανία. Είχα την ευκαιρία να οδηγήσω το Ford Fiesta R2 της Castrol και το πήδηξα (φαίνεται παραπάνω). Δεν νομίζω ότι ντροπιάστηκα. Το κράτησα έξω από τα χαντάκια και έκανα την τρίτη θέση στην τάξη με τους χρόνους να βελτιώνονται καθώς προχωρούσε η μέρα.


Ερ .: Βοηθάει αυτό το πράγμα στην κατανόησή σας για το τι περνούν οι οδηγοί;
Α. Προφανώς αυτό που κάνουν οι επαγγελματίες οδηγοί Lappi, Teemu Suninen και Gus Greensmith είναι ένας κόσμος μακριά από το σημείο στο οποίο βρίσκομαι, αλλά όλα βοηθούν στη δημιουργία της μεγαλύτερης εικόνας. Θα ήθελα πραγματικά να κάνω μια εκδήλωση κάθε δύο χρόνια, απλώς για να κρατήσω το χέρι μου. Σε οποιοδήποτε επίπεδο, ο ανταγωνισμός φέρνει ένα διαφορετικό επίπεδο έντασης και η κατανόηση του τρόπου εργασίας σε αυτές τις συνθήκες είναι χρήσιμη.

Ερ .: Τι γίνεται με το Ράλι Εσθονίας; Πώς διαμορφώνονται τα πράγματα;
Α. Είμαστε απόλυτα χαρούμενοι που επιστρέφουμε ξανά. Αυτό το άθλημα είναι το παν για εμάς και όσο και οτιδήποτε άλλο, έχουμε χάσει να είμαστε εκεί έξω στον διαγωνισμό.

Ερ .: Ήταν μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα σας πρόσφατα…
A. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν, αυτό είναι αυτονόητο. Όμως αυτούς τους μήνες μέσω της καραντίνας και από τότε ήταν αρκετά φρικτό να είμαστε ειλικρινείς. Δεν είναι μυστικό ότι τα πράγματα ήταν – και εξακολουθούν να είναι – πραγματικά σκληρά στην M-Sport. Έχουν ληφθεί μερικές δύσκολες αποφάσεις, αλλά έχουν ληφθεί για έναν μόνο λόγο – για να φέρει την εταιρεία και την ομάδα σε αυτήν την κρίση στο καλύτερο δυνατό σχήμα.

Ε. Τι μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα αυτή την εβδομάδα;
Α. Το να μην δοκιμάζουμε στην Εσθονία δεν είναι πραγματικά ιδανικό για εμάς, αλλά είναι περίπτωση κοπής του υφάσματος μας τώρα. Τούτου λεχθέντος, όλοι έχουν περάσει χρόνο στο αυτοκίνητο. Ο Gus και ο Teemu ήταν και οι δύο στο Greystoke την περασμένη εβδομάδα και προφανώς τελείωσε τον αγώνα στη νότια Εσθονία. Όλα αυτά είναι καλά. Τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς; Ας δούμε. Μερικοί Φινλανδοί σε μερικές γρήγορες γιορτές σε έναν γρήγορο δρόμο… σίγουρα υπάρχει η πιθανότητα για ένα αποτέλεσμα.

Φυσικά, πάντα θέλουμε να κερδίσουμε. Για αυτό είμαστε σε αυτό το άθλημα και όταν ήσασταν στην κορυφή του κόσμου, πονάει όταν δεν είστε εκεί. Μια νίκη θα ήταν καταπληκτική, αλλά θα ήμασταν πολύ καλά με ένα βάθρο.

ΠΗΓΗ: WRC.COM

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -