Η έκδοση «Racing The Lion» βασίζεται στην ιστορία της Holden στο Motorsport

- Advertisement -

Ένα νέο βιβλίο που γιορτάζει την ιστορία του Holden στον Αυσταλιανό μηχανοκίνητο αθλητισμό κυκλοφόρησε και διατείθεται προς πώληση από το V8 Sleuth. Εκδότες του βιβλίου των 400 σελίδων που τεκμηριώνει την ιστορία του Holden σε αγώνες είναι ο Aaron Noonan και Will Dale.

Η κυκλοφορία του «Racing The Lion» έρχεται σε μια χρονιά όπου η General Motors ανακοίνωσε την αποχώρησή της μάρκας από τις δεξιοτίμονες αγορές το 2021, οδηγώντας ουσιαστικά στο θάνατο την Holden. Το βιβλίο περιέχει προηγούμενες αδημοσίευτες εικόνες και ιστορίες σχετικά με την ιστορία των 160 και πλέον ετών της μάρκας.

Ενώ το βιβλίο επικεντρώνεται κυρίως στα πιο εμβληματικά μοντέλα Holden όπως τα Commodore, Torana και Monaro, διαθέτει επίσης λιγότερο εμφανή μοντέλα όπως τα Astra, Vectra, Utes και άλλα.

Κάθε νικητής του Holden στο Supercheap Auto Bathurst 1000 και του Αυστραλιανού Πρωταθλήματος Τουριστικών Αυτοκινήτων μέσω των διαφόρων ειδών του διαθέτει μια σελίδα αφιερωμένη σε αυτό.

Το βιβλίο εξετάζει επίσης την ιστορία της Holden όχι μόνο στην άσφαλτο, αλλά και στο ράλι, τις δοκιμές, το Rallycross, και πολλά άλλα.

Αυτό δημιουργεί μια σημαντική εικονογραφημένη ιστορία του Holden στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα πληροφορίες. Μέσα στις 80.000 λέξεις όμορφα δημιουργημένου περιεχομένου και 900 φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένων ολοκληρωμένων λεζαντών για να εξηγούν τη σημασία και το υπόβαθρο των περιεχομένων κάθε εικόνας.

Αποτελεί μια ολοκληρωμένη πολυτελή έκδοση που δεν πρέπει να λήψει από τα ράφια των βιβλιοθηκών αλλά και όλων όσων πραγματικά ασχολούνται με το αντικείμενο του αυτοκινήτου και σε ότι είναι συνεπακόλουθο αυτού.

Το εντυπωσιακό νέο αυτό βιβλίο καταπιάνεται επίσης και σε μια σειρά εκδηλώσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού που ανέλαβε η Holden όλα αυτά τα χρόνια

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -