Η επιλογή του ελαστικού Pirelli Scorpion K6 ήταν αποτελεσματική

84
03 SOLBERG Oliver (SWE), JOHNSTON Aaron (IRL), Team Oliver Solberg, Volkswagen Polo GTI R5, action during the 2020 Rally Liepaja, 2nd round of the 2020 FIA European Rally Championship, from August 14 to 16, 2020 in Liepaja, Latvia - Photo Gregory Lenormand / DPPI

Αυτά δήλωσε ο δυό φορές νικητής του Ράλι Liepāja και πρωτοπόρος του Junior FIA ERC1 Oliver Solberg

Ο δυό φορές συνεχόμενος νικητής του Ράλι Liepāja ο Oliver Solberg σε δηλώσεις που έχει κάνει στο ERC.com τόνισε τη «συνοχή» των ελαστικών της Pirelli που συνέβαλαν αρκετά στην επιτυχία του το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο ηγέτης του Πρωταθλήματος Junior FIA ERC1 δήλωσε ότι επέλεξε το ελαστικό Pirelli Scorpion K6 μαλακής σύνθεσης για το χωμάτινο αγώνα υψηλής ταχύτητας, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος και εδάφους.

Το Pirelli Scorpion K6 επωφελείται από ένα εξειδικευμένο σύνθετο και ξεχωριστό σχέδιο πέλματος για τη μεγιστοποίηση της πρόσφυσης και τη μείωση της ολίσθησης, χάρη στην αποτελεσματική αφαίρεση των χαλαρών χαλικιών και λίθων από το πέλμα.

Στη συνέχεια, ο Solberg είπε: «Η φθορά των ελαστικών ήταν φανταστική όλο το Σαββατοκύριακο, πολύ συνεπής ακόμη και με τις θερμοκρασίες»

ΠΗΓΗ: ERC.com