Η Εθνική Ποδηλασίας Ανδρών σε Διεθνείς αγώνες στη Ρόδο

- Advertisement -

Με επτά ποδηλάτες θα τρέξουν στο Rhodes GP και Tour of Rhodes στις 4 και 8 με 11 Απριλίου αντίστοιχα

Μετά από πρόταση του Ομοσπονδιακού προπονητή Ανέστη Κουρμπέτη και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, προσκλήθηκαν οι παρακάτω αθλητές για να συμμετέχουν στους διεθνείς αγώνες Rhodes GP Και Tour of Rhodes που θα διεξαχθούν στη Ρόδο στις 4 και 8 έως τις 11 Απριλίου αντίστοιχα.

Πρόκειται για τους ποδηλάτες Ανδρέα Μιλτιάδους, Αλέξανδρο Αγρότη, Αλέξανδρο Ματσάγγο, Κωνσταντίνο Θυμίδη, Κωνσταντίνο Παυλίδη, Χρίστο Φιλοκύπρου και Σταύρο Θεοφάνους.

Στους δύο αγώνες θα συμμετάσχουν συνολικά 25 ομάδες, ανάμεσα σε αυτές θα είναι ομάδες Pro, 3 Εθνικές ομάδες (Ελλάδας, Κύπρου και Τουρκίας), 11 ομάδες Continental και 9 Clubs.

Το Rhodes GP θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Απριλίου σε μία διαδρομή που ουσιαστικά είναι ο γύρος του νησιού, με μήκος 186,3 χιλιόμετρα και 1684 μέτρα υψομετρικά.

Το Tour of Rhodes θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 8 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 11 Απριλίου. Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ο πρόλογος του αγώνα, σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ρόδου, την Παρασκευή η διαδρομή θα έχει μήκος 138,5 χιλιόμετρα με 1615 υψομετρικά, το Σάββατο 150 χιλιόμετρα με 2554 υψομετρικά και την Κυριακή 153,5 χιλιόμετρα με 2092 υψομετρικά.

Καλή επιτυχία Κύπρος.

Ευχαριστίες στην εταιρεία A. & P. Andreou Brothers Ltd, επίσημο διανομέα των προϊόντων της Vitex – Yannidis Bros S.A στην Κύπρο, Marathon Trading υποστηρικτές της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,034ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -