Ιδιο χρόνο στην Ασίνου για Τσουλόφτα και Νάσσερ

- Advertisement -

Τον ίδιο ακριβώς χρόνο σημειώσαν στην SS3 πρώτο πέρασμα από την Ασίνου μήκους 14,99 χλμ οι πρωτοπόροι του αγώνα Αλέξανδρος Τσουλόφτας και Nasser Al Attiyah που σταμάτησαν τα χρονόμετρα στο 15:47.9 με τα VW Polo GTi R5.

Με την ολοκλήρωση του πρωινού σκέλους και των τριών ειδικών διαδρομών τα διαγωνιζόμενα πληρώματα μεταφέρονται στη Λευκωσία για το ενδιάμεσω σέρβις και για ξεκούραση πριν από την επανάληψει του σκέλους το απόγευμα.

Το πλεονέκτημα των Τσουλόφτα / Ηλία παραμένει στο +10.9 από τους Nasser Al Attiyah / M. Baumel μια διαφορά που δεν λέει και τίποτα σε ένα αγώνα όπως το Ράλι Κύπρος που λόγο της σκληρότητας του εύκολα δείχνει τα δόντια του.

Στην Τρίτη θέση σταθερά παραμένουν οι Πέτρος Παντελή / Κύπρος Χριστοδούλου με το Citroen DS3 R5 που δείχνουν να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των πρωτοπόρων και είναι με διαφορά +2:36.0 από αυτούς αλλά έχουν πλεονέκτημα σημαντικό από τους Παναγιώτη Γιάγκου και Παναγιώτη Κυριάκου που τους ακολουθούν με το Hyundai i20 R5 στην τέταρτη θέση.

Οι Σάββας Σάββα / Ανδρέα Παπανδρέου έχουν ανεβεί στην Πέμπτη θέση γενικής και την πρώτη εξάδα του αγώνα συμπληρώνουν οι Σοφής Ρούσος/ Ανδρέα Γιαννακού.  

Στα προσωρινά αποτελέσματα της προηγούμενης ειδικής διαδρομής στον Ξυλιάτο με το πέρασμα 16 πληρωμάτων δεν παρουσιάζονται οι Πανίκκος Πολυκάρπου / Κωσταντίνος Σιάλος και μόλις μάθουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε όπως επίσης και οι Κώστας Ζήνωνος / Φάνος Χριστοφή.

Περισσότερα σε λίγο

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -