Ισως επιστρέψει στο Portimao ο Marc Marques

- Advertisement -

Αυτή είναι η γνώμη του Carmelo Ezpeleta διευθύνων συμβούλου του MotoGP

O Δυευθύνων Σύμβουλος της Dorna, Carmelo Ezpeleta, που έχει την ευθύνη διοργάνωσης του MotoGP μετά την επίσημη ανακοίνωση της Honda τοποθετήθηκε και ο ίδιος για το πότε υπολογίζεται η επιστροφή του Marc Marques πίσω στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό τους στην Ινδονησία μετά από τρομακτική πτώση που είχε.

Οι γιατροί δήλωσαν ότι βρήκαν «μιά πολύ ευνοϊκή εξέλιξη στην παράλυση του τέταρτου δεξιού νεύρου και η ανάρρωση του δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί».

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο στον 3ον αγώνα της χρονιάς στην Αργεντινή αλλά φαντάζει απίθανο αν θα μπορέσει να λάβει μέρος στον επόμενο αγώνα στο Austin GP που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Σε αυτό το σημείο η πρώτη πιθανή ημερομηνία επιστροφής ίσως να είναι την 24η Απριλίου όταν το πρωτάθλημα θα βρίσκεται στο Portimao”.

Αυτή ήταν η άποψη του Carmelo Ezpeleta, ο οποίος σε συνέντευξη του στο Speedweek απάντησε ερωτήσεις σχετικά με το πότε επιστρέφει στην ενεργό δράση ο 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

« Ελπίζω να μπορέσει να οδηγήσει ξανά το συντομότερο δυνατό. Ίσως θα προσπαθήσει στο Portimao και αυτό θα κριθεί από τους γιατρούς του, αλλά φαίνεται ότι το διάλειμμα θα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο»

Τον χειμώνα, ο Marc Marques χρειάστηκε μερικούς μήνες για να ξεπεράσει το πρόβλημα της διπλωπίας, αυτή τη φορά ο τραυματισμός είναι λιγότερο έντονος, οπότε ένας μήνας μπορεί να είναι αρκετός. Ωστόσο όλα αυτά είναι ακόμη στον αέρα καθώς οι γιατροί επέλεξαν να μην καταφύγουν σε χειρουργική επέμβαση αλλά να συνεχίσουν τη συντηρητική θεραπεία.

Αυτό σημαίνει ότι η σεζόν έχει τελειώση για τον Marc Marques;

Το μεγάλο αφεντικό του σπορ έδειξε να είναι αισιόδοξος: « Ελπίζω ότι ο Marc θα μπορεί να οδηγήσει ξανά στο Portimao. Αν πετύχει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα εκεί, έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για κορυφαίες θέσεις το 2022. Δεν γνωρίζω αν θα μπορεί να κερδίσει ή όχι αλλά αν παλέψει για τη νίκη σε κάθε αγώνα θα μπορέσει να βρεθεί στη θέση του διεκδικητή του τίτλου. Φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα των άλλων αναβατών» αυτή ήταν η γνώμη του.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,598ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -