Καινούργια μέρα για το Ράλι Κροατίας και όλα μπορούν να ανατραπούν

- Advertisement -

Σήμερα θα είναι μια καινούργια μέρα για το Ράλι Κροατίας, 3ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα διαγωνιζόμενα πληρώματα θα ριχθούν και πάλι στην αγωνιστική δράση που περιλαμβάνει 116, 98 χιλιόμετρα και συνολικά 8 ειδικές διαδρομές (4 επαναλαμβανόμενες.

Kalle Rovanperä (FIN) Jonne Halttunen (FIN) Of team TOYOTA GAZOO RACING WRT are seen performing during the World Rally Championship Croatia in Zagreb, Croatia on 22,April.2022 // Jaanus Ree / Red Bull Content Pool // SI202204220179 // Usage for editorial use only //

Μπορεί να έχουμε καθαρό προβάδισμα στις κυριότερες κατηγορίες WRC Rally 1 με τον Kalle Rovanpera Toyota Yaris GR , στην WRC 2 με τον Ronssel στο τιμόνι του Citroen C3 και το προβάδισμα πάνω από 14 λεπτά στην WRC3 για τον φινλανδό Sami Pajari με το Ford Fiesta Rally 3 αλλά τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί.

Γιατί το λέμε αυτό σε ένα αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού όλα είναι ανοικτά και μπορούν να ανατραπούν από πολλούς αστάθμητους παράγοντες. Ενας αγώνας Ράλι κρίνεται με την ολοκλήρωση του που θα είναι την Κυριακή.

Ας μην ξεχνούμε όμως ότι όσο και να θέλουμε να σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη του αγώνα θα μας είναι δύσκολο…

Πάσχα η Ανάσταση του Χριστού η μεγαλύτερη θρησκευτική εορτή για τους απανταχού Χριστιανούς και όλα παγώνουν…

Οχι όμως και ο Πόλεμος … Ρωσίας  Ουκρανίας που όντως των καταδικάζουμε καθώς τον βιώσαμε το 1974 με την Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις επιπτώσεις που είχε και έχει…

Παρόλα αυτά οι προετοιμασίες για τραπέζια και φαγοπότια είναι αρκετές… και τα τρεχάματα πάρα πολλά.

Λιγοστεύει ο χρόνος για εργασία και ενημέρωσει και ζητούμε την κατανόηση σας για αυτό.

Οσο όμως μας το επιτρέπει ο χρόνος θα σας κρατούμε ενήμερους για την εξέλιξη του αγώνα που όπως προαναφέραμε τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Καλή Ανάσταση σε όλους

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -