Καλό σου ταξίδι Νικη Τοφαρίδου

- Advertisement -

Είναι στιγμές μοναδικές στιγμές ανθρώπινες που το συναίσθημα ξεπερνά το κάθε τι. Είμαστε όλοι χιλία δυό κομμάτια χάσαμε ένα μέλος της οικογένεια μας την Νίκη σε ηλικία μόλις 35 ετών, θυγατέρα των ξαδελφίων μας Ελένης και Νίκου Τοφαρίδη.

Βρίσκω όμως το κουράγιο να γράψω αυτά καθώς και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός σήμερα είναι συγκλονισμένος. Όπως εμείς η ιστοσελίδα της Newsautosport.com αλλά και ο κάθε ένας αθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τα διοικητικά σώματα μέχρι τον απλό θεατή εκφράζουμε και δημοσίως τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον Νικο Τοφαρίδη για την απώλεια της θυγατέρας του. Δύναμη και κουράγιο Νίκο είναι στιγμές δύσκολες πολύ δύσκολες…

Η Κηδεία της Νίκης Τοφαρίδου θα γίνει αύριο Κυριακή 11 Οκτωβρίου από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Λακατάμια στις 4 το απόγευμα.

Ειλικρινά όταν δημοσιεύαμαι την πιό κάτω φωτογραφία πριν μερικούς μήνες και γράφαμε ότι μια φωτογραφία χίλιες λέξεις και ο καθένας από τους εικονιζόμενους έχουν γράψει και γράφουν ιστορία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν το πίστευα ποτέ ότι σε τόσο σύντομο διάστημα θα την χρησιμοποιούσα και πάλι κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Νικο Τοφαρίδη και Ελένη δύναμη κουράγιο και υπομονή…

Νίκη μας καλό σου ταξίδι…

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,699ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -