Κέρδισε και στην Κόσιη ο Σίμος Γαλαταριώτης

- Advertisement -

Ανοίγει την διαφορά από τους αντιπάλους του στο Ράλι Φοινικούδων που είναι σε εξέλιξη με τον Χρίστο Δημοσθένους να παραμένει στην δεύτερη θέση ενώ ο Κώστας Ζήνωνος ανέβηκε 3ος.

Γρήγορο τέμπο ακολουθεί ο Σίμος Γαλαταριώτης στο Ράλι Φοινικούδων, 3ο γύρο του Παγκυπρίου πρωταθλήματος. Σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο για δεύτερη συνεχόμεν ειδική καθώς σταμάυησε τα χρονόμετρα στο 4:40 στην ειδική Klimacontrol Ltd στην Κόσιη ανοίγοντας την διαφορά από τους αντιπάλους του.

Ο περσινός πρωταθλητής που έχει για συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου στο VW Polo μετά από δυό ειδικές διαδρομές  ολοκλήρωσαν το πρώτο σκέλος του αγώνα όπου δημιούργησαν προβάδισμα 9 σχεδών δευτερολέπτων από τους Χρίστος Δημοσθένους και Κύπρο Χριστοδούλου με το Skoda Fabia που ακολουθεί στην δεύτερη θέση. Τον τρίτο ταχύτερο χρόνο στη Κόσιη σημείωσαν οι Κώστας Ζήνωνος με τον Φάνο Χριστοφή και ανέβηκαν στη 3η θέση γενικής υποβιβάζοντας τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα Πέτρος Παντελή και Αντώνης Χρυσοστόμου στο Citroen DS3 στην 4η θέση γενικής.

Ο Παναγιώτης Γιάγκου παραμένοι στην 5η θέση ενώ πρωτοπόρος στην κατηγορία RC2  παραμένει ο Κυριάκος Κυριάκου με τον Χρίστο Αριστείδου με το Subaru Impreza που βρίσκεται και στην 6η θέση γενικής.

Σταθερός στην πρωτοπορία της RC4 παραμένει ο Πανίκο Πολυκάρπου και Περικλή Νικολαίδη με το Peugeot 208 που  βρίσκονται στην 7η θέση γενικής με τους Χαράλαμπο Τιμοθέου και Παναγιώτη Σιάλο με πανομοιότυπο αυτοκίνητο  να παραμένουν στην δεύτερη θέση της κατηγορίας που υποχώρησαν στην 11η θέση γενικής.

Δεύτερος στην κατηγορία RC2 ο Κώστας Λαός με τον Μιχάλη Στυλιανού με το Mitsubishi Lancer Evo 9 ενω στην κατηγορία αυτή ακολουθούν τα αδέλφια Γιώργος και Παύλος Εγλέζου με το Mitsubishi Lancer Evo 9 με τους Μιχάλη Ποσίδεια και Κωσταντίνο Κωσταντίνου με το Mitsubishi Lancer Evo Χ να συμπηρώνουν την πρώτη δεκάδα της κατάταξης.

Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη και μετά από ενδιάμεσο σέρβις παρά το ΓΣΖ οι διαγωνιζόμενοι θα επαναλάβουν το σκέλος και τις δυό ειδικές διαδρομές που έχουν κάνει.

Η μέρα θα ολοκληρωθεί με το υπερθέαμα στην υπερειδική στην πίστα της Άχνας όπου οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν θέαμα και από άλλες μορφές αγώνων, πλαγιολίσθησης Drift και Time Attack.

Περισσότερα από τον αγώνα σε λίγο.

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,742ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -