Κέρδισε ο Tempestini στην Sete Sidade

- Advertisement -

Το πρωινό σκέλος του Ράλι Αζορών φτάνει στο τέλος του και τα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα θα ξεκουραστούν θα κάνουν τις απαραίτητες επιδιορθώσεις στα αγωνιστικά και να ριχθούν και πάλι στην τελική μάχη που περιλαμβάνει ακόμη τέσσερις ειδικές διαδρομές.

Η ειδική διαδρομή Sete Sidade είχε ανάμεικτα συναισθήματα για τον Tempestini  και τον Torn. Ο Ρουμάνος οδηγός κέρδισε την πρώτη του ειδική διαδρομή για αυτό τον αγώνα οριακά μόλις +0,2 δευτερόλεπτα από τον Effren Llarena ενώ ενα δευτερόλεπτο πυό πίσω ήταν ο Moura.

Αντίθετα ο εσθονός Ken Torn είδε τις προσπάθειες του να τελειώνουν καθώς ένα τεχνικό πρόβλημα  στο Ford Fiesta Rakky2 τον ανάγκασε να σταματήσει και να αποσυρθεί από τον αγώνα καθώς ήταν στην 4η θέση γενικής.

Η εξελιξη αυτή επέφερε εκ νέου ανακατατάξεις στον αγώνα. Σταθερός στην πρωτοπορία παραμένει ο Ricardo Moura έχοντας πλεονέκτημα 13,6 δευτερόλεπτα από τον Efren Llarena.

O Wagner συμπληρώνει την χαμηλότερη θέση του βάθρου με τους Tempestini, Pardo και Araujo να συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι οδηγοί τρέχουν με Skoda Fabia Rally2 Evo.

Οι Magalhaes, Rodriques, Battistoli και Campedelli ακολουθούν στις υπόλοιπες θέσεις συμπληρώνοντας την πρώτη δεκάδα.

Ο αγώνας είναι σε εξέλιξη περισσότερα σε λίγο.

ΠΗΓΗ: ERCFIA.com

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,798ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -