Λευκή σεζόν για το Peugeot Rally Cup 2020

- Advertisement -

Μετά την ακύρωση του Critérium des Cevennes, η Peugeot έχει ήδη αποφασίσει ότι  η φετινή χρονιά την αναγκάζει να επανεξετάσει τους προσανατολισμούς της για το Rally Cup 2020.

Η υγειονομική κρίση με την πανδημία του Κορωνοϊού που ταλαιπωρεί τον πλανήτη εδώ και μήνες και ο καιρός που μας έπληξε δεν μας επιτρέπουν να διατηρήσουμε ένα πρωτάθλημα σε βέλτιστες και σεβαστές συνθήκες στη Γαλλία.

Από τους επτά αγώνες που αναγράφονται στο αθλητικό ημερολόγιο του 2020 του Rally Cup του 208, μόνο το ράλι του Mont Blanc έχει γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Για την φετινή χρονιά στην Peugeot Sport όλα ήταν ευχάριστα και ανυπομονούσαν για την εμφάνιση του καινούργιου αγωνιστικού. Αλλά με το ξέσπασμα της πανδημίας Covvid-19 έχουν ανατραπεί τα πάντα. Ακυρώνονται συνεχώς αγώνες, αναβάλλονται πρωταθλήματα και ενώ όλοι περιμέναμε βελτίωση της κατάστασης αυτή συνεχώς ανατρέπεται και φέρνει νέα δεδομένα.

Ελπίζαμε όλοι ότι το Var Rally – καθώς η κατάσταση βελτιώνεται – θα πραγματοποιηθεί και θα μας επιτρέψει να κλείσουμε μαζί αυτή τη δύσκολη χρονιά.

Η Peugeot Sport όμως επιθυμούσε να διατηρήσει τους μπόνους αγώνων. Για το Mont Blanc φυσικά αλλά και για το Var αν διατηρηθεί το τεστ.

Ωστόσο, λόγω αυτής της εξαιρετικής κατάστασης, η έλλειψη καταγεγραμμένων αθλητικών αποτελεσμάτων, η οποία αποτελεί τη μόνη εγγύηση για τη δικαιοσύνη, δεν επιτρέπει στην Peugeot Sport να καταρτίσουν μια αντιπροσωπευτική τελική κατάταξη.

Το 2020 θα είναι λοιπόν λευκή σεζόν και θα ακυρωθεί η γενική κατάταξη του Rally Cup 208

Ήδη εργαζόμαστε για την σεζόν του 2021 του Rally Cup 208 με μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς του. Ο στόχος είναι να σε κάνει να τρέχεις στις καλύτερες συνθήκες.

Σημειώστε ήδη στα ημερολόγιά σας, ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα του Var, η Peugeot θα παρουσιάσει το περίγραμμα της σεζόν 2021 την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου το βράδυ. Η τοποθεσία και τα ωράρια θα καθοριστούν αργότερα.

Αν ακυρωθεί ο αγώνας του Var, θα βάλουν σε τηλεδιάσκεψη επικοινωνία για να μοιραστούν τις πληροφορίες μαζί με τους ενδιαφερόμενους.

Ελπίζουν στην Peugeot να γίνει ο αγώνας για να δώσουν τέλος Νοεμβρίου, στο Var όλες τις πληροφορίες και να τελειώσει η χρονιά με κάτι το θετικό.

Μέχρι τότε, φροντίστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα αυτοπεριορισμού και αυτοπροστασίας για τον κορωνοϊό.

ΠΗΓΗ: Peugeot Sport

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -