Με Ράλι Γύρος της Κύπρου ανοίγει η χρονιά των αγώνων 2021

- Advertisement -

Πρεμιέρα στο φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι που θα έχει χορηγό την HONDA θα έχουμε το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου με το 38th Tour of Cyprus Rally.

Διοργανωτής του αγώνα ο Ομιλος Φίλων Αυτοκινήτου (ΟΦΑ) και αυτός θα προσμετρά στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα της ΚΟΑ 2021, στα Παγκύπρια Κύπελλα Ράλι 2021 και στα τοπικά έπαθλα των Σωματείων – Μελών της ΚΟΑ ‘όπως αυτά έχουν εγκριθεί από τον ΚΟΑ για την ίδια αγωνιστική περίοδο.

Ο εναρκτήριος αγώνας της χρονιάς θα είναι χωμάτινος και θα έχει συνολική χιλιομετρική διαδρομή 326.92 χλμ. Θα περιλαμβάνει 8 συνολικά ειδικές διαδρομές ( 4 επαναλαμβανόμενες) δυό σε κάθε μέρα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 10.00 από τον χώρο του Nicosia Mall εκεί όπου θα γίνει και ο τερματισμός του αγώνα την Κυριακή στις 14:57 ενώ στις 15:45 στον ίδιο χώρο θα γίνει και η απονομή των επάθλων.

Την πρώτη μέρα του αγώνα θα γίνουν οι ειδικές διαδρομές Καπουράς –Σπήλια των 21,29 χλμ και η ειδική Κούρδαλι – Ασίνου 12,95χλμ. Από δυό φορές η κάθε μια.

Ο τερματισμός της πρώτης μέρας θα γίνει στο γήπεδο της Βυζακιάς όπου θα γίνει και η ανασυγκρότηση των πληρωμάτων και θα ξεκινήσει από τον ίδιο χώρο η δεύτερη μέρα του αγώνα που θα περιλαμβάνει τις ειδικές Αγιάς Μαρίνας – Πλατανιστάσας 14,53 χλμ και Μιτσερό – Δασικός σταθμός Παναγιάς 8,39 χλμ. Που θα γίνουν δυό φορές η κάθε μια.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα διά τον λόγω του ότι αρκετοί διαγωνιζόμενοι ήταν σε αναμονή για την έκδοση των συμπληρωτατικών κανονισμόν αποφάσισε να παρατείνει την ημερομηνία των δηλώσεων συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 17:00.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -