Με τα χρώματα της Hyundai Πορτογαλλίας ο Bruno Magalhães

- Advertisement -

Ο Bruno Magalhães λέει ότι επιλέχτηκε να οδηγήσει για την ομάδα της Hyundai στην Πορτογαλία το 2019 γεγονός που τον κάνει υπερήφανο, επιβεβαιώνοντας ότι θα “προσπαθήσει” να συμμετάσχει και σε επιλεγμένους αγώνες του ERC αυτή τη χρονιά.

Ένας κορυφαίος οδηγός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι της FIA για τα τελευταία δύο χρόνια, ο Πορτογάλλος Magalhães θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει έναν τέταρτο εθνικό τίτλο σε ένα Hyundai i20 R5, έχοντας κερδίσει τον τίτλο στη χώρα του τρεις διαδοχικές χρονιές από το 2007 μέχρι και 2009.

“Με την ενσωμάτωση στην ομάδα της Hyundai Πορτογαλίας στο Hyundai i20 R5 αποτελεί πηγή υπερηφάνειας και ταυτόχρονα εξαιρετική ευκαιρία”, δήλωσε ο Magalhães. «Θα κάνουμε το καλύτερό μας και είμαι βέβαιος ότι μαζί θα επιτύχουμε σπουδαία αποτελέσματα».

Ενώ ο αγώνας για το τέταρτο πορτογαλικό τίτλο το 2019 θα είναι προτεραιότητα νούμερο ένα για τον Magalhães, ο κάτοικος της Λισαβόνας έχει επιβεβαιώσει ότι θα “προσπαθήσει” να συμμετάσχει σε περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εκτός του προγραμματισμένου εναρκτήριου αγώνα του ERC στις Αζόρες.

Ο Hugo Magalhães θα συνεχίσει να συνοδεύει τον Bruno το 2019 ως συνοδηγός του. Ο Armindo Araújo και ο Luis Ramalho θα οδηγήσουν για μια δεύτερη ομάδα της Hyundai Portugal i20 R5 έχοντας πάρει τον τίτλο, τον πέμπτο ο Araújo και τον πρώτο ο Ramalho, το 2018.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -