Με τον Mikkelsen η Topp-Cars Rally Team στην Ουγγαρία

- Advertisement -

H Topp-Cars Rally Team ανακοίνωσε συναρπαστικά σχέδια για την είσοδο της με τρία πληρώματα στον επόμενο αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι στην Ουγγαρία.

Στρατολογεί για τον αγώνα και τους Andreas Mikkelsen και Ola Fløene που τρέχουν σε επιλεγμένους αγώνες φέτος μετά που έχουν βρεθεί εκτός ομάδας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Ο Mikkelsen, θα οδηγήσει ένα equipped Skoda Fabia Rally2 Evo εξοπλισμένο με ελαστικά Pirelli στον ασφάλτινο αγώνα από τις 6-8 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή ακολουθεί ένα διήμερο τεστ με την Skoda Motorsport στο Βέλγιο στις αρχές του μήνα.

Η ομάδα της Topp – Cars αποκάλυψε ότι οι Mikkelsen και Fløene θα αποτελούν την σημαία της ομάδας και θα είναι επιλέξιμοι για πόντους στο ERC μαζί με τους συμπαίκτες τους Ádám Velenczei και Tamás Szőke. Ο Velenczei, ένα ανερχόμενο αστέρι των αγώνων ράλι στην Ουγγαρία, πήρε δύο βάθρα και κέρδισε στο εθνικό πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν μαζί με τον Szőke. Έχει εγγραφεί στο ERC1 Junior.

Οι Mikkelsen και  Velenczei θα αγωνιστούν με Skoda Fabia Rally2 Evos με το αυτοκίνητο του Mikkelsen, να παραδίδεται από την ομάδα της Skoda Motorsport απευθείας στις δοκιμές που θα γίνουν πρίν τον αγώνα της Ουγγαρίας κοντά στην πόλη Πετς. Ο Csaba Viszló θα συμπληρώνει την ομάδα Topp-Cars σε ένα Peugeot 208 R2. Οι νεαροί Ούγγροι οδηγοί θα είναι επιλέξιμοι για πόντους στο ERC3 και ERC3 Junior.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Topp-Cars ο Gergely Topp, δήλωσε ότι ο αγώνας στην Ουγγαρία είναι το προοίμιο μιας πλήρους συμμετοχής στο ERC του 2021 «Σε αυτή τη δύσκολη σεζόν, προσπαθούμε να σκεφτούμε θετικά και συνεχίζουμε βήμα προς βήμα στο σχέδιό μας να επιστρέψουμε στο ERC 2021».

Ο Διευθυντής της ομάδας Marek Fuks δήλωσε: «Πέρυσι υποστηρίξαμε τη συμμετοχή του πρώην οδηγού της Skoda, Kalle Rovanperä στο Rze Szilveszter, τώρα θα δείξουμε σε όλους τους οπαδούς του ράλι στην Ουγγαρία, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ένα άλλο αστέρι σε δράση». «Ο Mikkelsen έχει μεγάλη εμπειρία και τεχνικές γνώσεις, έτσι ήταν μια άμεση επιλογή για εμάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε έναν πρώην εργοστασιακό οδηγό της Volkswagen από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι στην ομάδα μας για αυτό ελπίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ επιτυχημένο γεγονός.”

Ο πρώην εργοστασιακός οδηγός της Skoda ο 31 χρόνος Mikkelsen, δήλωσε: «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την Topp-Cars Rally Team για να αγωνιστούμε για τη νίκη στο Ράλι Ουγγαρία. Ανυπομονώ να γίνω μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι της FIA. Ελπίζω μαζί με τον Ola και την ομάδα Topp-Cars να απολαύσουμε το Ράλι Ουγγαρίας. Θα τα πούμε στη Nyíregyháza. 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -