Μεγαλώνει το ενδιαφέρον για το Archimandrita Rally Sprint 2021

- Advertisement -

Ως γνωστό ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Πάφου θα διοργανώσει τον εναρκτήριο αγώνα ταχύτητας το Αρχιμανδρίτα Ράλλυ Σπριντ και μέρα με την μέρα μεγαλώνει και το ενδιαφέρον για συμμετοχή.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει την Κυριακή 28 Μαρτίου και θα προσμετρά στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ταχύτητας που χορηγεί η Honda Galatariotis Eni.

Κύριος χορηγός του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Ορείτες είναι η Psaltis Auto Parts οι μπαταρίες Exide και η Comline Auto Parts. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε χωμάτινη επιφάνεια σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα συνολικής απόστασης 2,5 χλμ.

Οι συμμετοχές έχουν ανοίξει και θα συμπληρωθούν το μεσημέρι της Τρίτης 23 Μαρτίου. Σύμφωνα δε με τον λογαρισμό του Συνδέσμου Αυτοκινήτου Πάφου στο facebook το ενδιαφέρων για συμμετοχές ξεκίνησε και έχουν μάλιστα δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή 13 πληρώματα.

Oι Μιχάλης Σοφοκλέους, Κώστας Κωσταντίνου, Σωκράτης Σωκράτους, Μάριος Τίλλευ, Μάριος Ζάκος, Ιάκωβος Πενταράς, Γεώργιος Ιορδάνους, Λεωνίδας Λεωνίδου και Σταύρος Ανδρέου καθώς και τέσσερεις συμμετοχές από την Antonis & Stavros Racing Team με τέσσερα Mitsubishi Lancer Evo τα ονόματα τον οδηγών δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Θυμίζουμε ότι δηλώσης συμμετοχής θα γίνονται αποδεκτές νέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 23 Μαρτίου στον αλυτάρχη του αγώνα Γιώργο Μιχαόλα.

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,377ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -