Μειώνει την διαφορά ο Nikolay Gryazin

- Advertisement -

Ο Nikolay Gryazin ήταν ο ταχύτερος στην δεύτερη ειδική διαδρομή του Rally Liepaja και στην ανασυγκρότηση έφτασε 1,3 δευτερόλεπτα πίσω από τον περσινό νικητή Oliver Solberg για το ενδιάμεσο σέρβις στην πόληΤάλσι.

Ο Alexey Lukyanuk ανέβηκε από την έκτη στην τέταρτη θέση πίσω από τον Mads Østberg με τον Emil Lindholm να είναι πέμπτο και δεύτερο στο ERC1 Junior, τον οποίο 0 Solberg ηγείται επίσης.

Ο διπλός πρωταθλητής Tibor Érdi παραμένει ο οδηγός  στην πρωτοπορία στο ERC2, ενώ ο Ken Torn βρίσκεται στην κορυφή των κατηγοριών ERC3 και ERC3 Junior. Ο Dariusz Poloński υπήρξε ο γρηγορότερος οδηγός του Abarth Rally Cup και στις δυό ειδικές διαδρομές που έχουν γίνει.

Ο Σίμος Γαλαταριώτης με τον Αντώνη Ιωάννου αν και σημείωσαν τον 18ο ταχύτερο χρόνο μετά από δυό διαδρομές παραμένουν στην 16η θέση.

Ο αγώνας συνεχίζεται με την διαδρομή SC Grupa, SS3, που αρχίζει στις 15:22 τοπική ώρα και θα μεταδίδεται ζωντανά στο Facebook.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -