Μετοχικό μερίδιο της Nissan στην e.dams

- Advertisement -

Η Nissan είναι η πρώτη Ιαπωνική μάρκα αυτοκινήτων που εισέρχεται στη Formula E, με την ενέργεια να αποτελεί την πιο πρόσφατη έκφραση του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Eν όψει του ντεμπούτου της Nissan στο πρωτάθλημα της Formula E η εταιρεία ενδυναμώνει την συνεργασία της με την e.dams, αποκτώντας μετοχικό μερίδιο στην αγωνιστική ομάδα.

Η e.dams με έδρα το Le Mans της Γαλλίας και συνιδρυτή τον διευθυντή της ομάδας Jean-Paul Driot, αποτελεί συνέχεια της DAMS, με κορυφαία παρουσία στα δρώμενα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για περισσότερα από 30 χρόνια.

Για την νέα αυτή συνεργασία ο Driot, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με τη Nissan, περιμένουμε με ανυπομονησία τις νέες προκλήσεις. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ιστορία μας στη Formula E και ανυπομονούμε να προσθέσουμε νέες σελίδες στα βιβλία της ιστορίας των αγώνων, με τον νέο συνεργάτη μας και το νέο αυτοκίνητο».

Nissan και e.dams έχουν αρχίσει τις δοκιμές του καινούργιου “Gen2” αυτοκινήτου της Formula E, το οποίο προσφέρει περισσότερη δύναμη και εμβέλεια, εξαλείφοντας την ανάγκη για αλλαγές αυτοκινήτων κατά τον αγώνα, κάτι που ήταν χαρακτηριστικό της Formula E, κατά τις πρώτες τέσσερις σεζόν.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,699ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -