Νέα διάκριση για την Andrienn Vogel

- Advertisement -

Η  Ουγγαρέζα Adrienn Vogel ανακηρύχθηκε Γυναίκα Οδηγός της Χρονιάς από την ειδική επιτροπή αγώνων (ASN) της χώρας της, MNASZ.

Η Vogel τερμάτισε δυό φορές στην πρώτη πεντάδα της άκρως ανταγωνιστικής κατηγορίας ERC3 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι της FIA την χρονιά που μας πέρασε.

Μετά την αποδοχή της διάκρισης από την MNASZ η Adrienn Vogel δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που η ειδική επιτροπή της Ουγγρικής Ένωσης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού με επέλεξε ως γυναίκα οδηγό της χρονιάς 2020. Τους ευχαριστώ πολύ. Αυτό είναι το τρίτο μου βραβείο από πέρυσι δίπλα και θα προστεθεί δίπλα στα βραβεία Autosport es Formula Magazinκαι της Ουγγρικής Ένωσης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω τον καλύτερο μου εαυτό φέτος για να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση»

Θυμίζουμε ότι η Adrienn Vogel θα συνεχίσει την εντυπωσιακή καριέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι της FIA το 2021, αφού επιβεβαίωσε ένα πρόγραμμα τεσσάρων αγώνων μαζί με τον συνοδηγό Ivett Notheisz.

Το Ουγγρικό αυτό δίδυμο πήρε δύο κορυφαίους τερματισμούς στην πρώτη πεντάδα της ανταγωνιστικής κατηγορίας ERC3 πέρυσι και επιστρέφει την φετινή χρονιά σε ένα Ford Fiesta Rally4 που προετοιμάζεται από την συνεργασία μεταξύ της Roger Racing Team και της Orsak Rally Sport.

«Το σχέδιο μας είναι να τρέξουμε τα Rally di Roma Capitale, Rally Barum, Rally Hungary και Rally Island Canaria στην ERC3 σε ένα Ford Fiesta Rally4. Θέλουμε να έχουμε περισσότερες εμπειρίες σε αυτές τις όμορφες τοποθεσίες με αυτό το αυτοκίνητο πριν προχωρήσουμε στο επόμενος μας βήμα. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα στην πρώτη πεντάδα της κατηγορίας μας και θα θέλαμε να είμαστε οι καλύτερες κυρίες.»

Η Vogel θέλοντας να προσθέσει μεγαλύτερη εμπειρία προγραμματίζει και δυό  ακόμη αγώνες στην Τσεχική Δημοκρατία στα Rally Kopna και Rally Bohemia. Στο πλάνο της βρίσκεται επίσης η εμπλοκή της στο Peugeot Rally Cup της Ουγγαρίας.

ΠΗΓΗ: ERCFIA

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -