Νέα ημερομηνία στις 14 Νοεμβρίου το φινάλε του WEC στο Bahrain

- Advertisement -

Η διοργάνωση του FIA World Endurance Championship έχει ανακοινώσει νέα ημερομηνία για τον τελικό γύρο της σεζόν 8 που θα γίνει στο Μπαχρέιν.

Η ημερομηνία του τελευταίου αγώνα της χρονιάς έχει μεταφερθεί κατά μια εβδομάδα ενωρίτερα και θα γίνει το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 με τον αγώνα να ξεκινά στις 14:00 τοπική ώρα και να ολοκληρώνεται στις 22:00.

Η αλλαγή του αγώνα 8 Hours of Bahrain έχει γίνει ως αποτέλεσμα της ανακοίνωσης του ολοκληρωμένου αναθεωρημένου αγωνιστικού προγράμματος της FIA Formula 1 που θα αγωνιστεί για δυό συνεχόμενες εβδομάδες στο Bahrain με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στο τέλος Νοεμβρίου και τον επόμενο την πρώτη εβδομάδα Δεκεμβρίου.

Για όλες αυτές τις αλλαγές είναι απόλυτα σύμφωνη και η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου που έχει προβεί σε μια σειρά αλλαγών ημερομηνιών ώστε να γίνει κατορθωτή η πραγματοποίηση όσο το δυνατό περισσοτέρο διεθνών πρωταθλημάτων.

Ο Gérard Neveu, Διευθύνων Σύμβουλος του WEC δήλωσε σχετικά: «Όπως δηλώσαμε πολύ ξεκάθαρα όταν ανακοινώσαμε το αναθεωρημένο ημερολόγιό μας τον Απρίλιο, οι ημερομηνίες υπόκεινται σε περαιτέρω αλλαγές ανάλογα με την εξέλιξη της τρέχουσας κρίσης υγείας ή λόγω των ημερολογίων άλλων Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων της FIA.

«Είμαστε πολύ τυχεροί που η διεθνής πίστα του Μπαχρέιν είναι έτοιμη και πρόθυμη να είναι τόσο φιλόξενη και, πράγματι, καλωσορίζοντας την WEC σε μια περίοδο που θα είναι εξαιρετικά απασχολημένη για αυτούς. Φυσικά, είναι λιγότερο τυχερό που η ημερομηνία τώρα συγκρούεται με τις Δώδεκα ώρες του Sebring της IMSA, αλλά τα συμπιεσμένα προγράμματα αγώνων κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους έχουν επιτευχθεί λόγω μιας άνευ προηγουμένου κατάστασης και πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ελάχιστος αντίκτυπος και στις δύο σειρές. 

“Το πρωταρχικό μας μέλημα εξακολουθεί να είναι για την καλή υγεία όλων, και λαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες προφυλάξεις για να διασφαλίσουμε ότι όλοι μπορύμε να ζήσουμε ένα ευτυχισμένο και υγιές τέλος στη σεζόν 8.”

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -