Νέο λογότυπο σε όλα τα μοντέλα Renault μέχρι το 2024 ( Video)

- Advertisement -

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault ανακοίνωσε σήμερα ότι το νέο λογότυπο της φίρμας που είδαμε στο ηλεκτρικό πρωτότυπο Renault 5 Prototype θα κοσμεί όλα τα μοντέλα της γκάμας της έως το 2024.

Το γεωμετρικό σχήμα του εμβληματικού ρόμβου της Renault ακολουθεί τη μάρκα υπό τη μορφή λογοτύπου από το 1925 και τώρα, στη νέα πλέον μορφή του, αναμένεται να βοηθήσει τους Γάλλους να συνεχίσουν να κοιτάζουν προς τα εμπρός καθώς η εταιρεία κινείται σε μία νέα εποχή. Αυτό τουλάχιστον επικαλούνται οι ιθύνοντες της Renault και ειδικότερα ο Gilles Vidal, διευθυντής του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας, ο οποίος μας αποκαλύπτει πώς και γιατί δημιουργήθηκε αυτό το νέο λογότυπο στο βίντεο που ακολουθεί.

Θυμίζουμε ότι το νέο logo του Γάλλου κατασκευαστή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εκδήλωση Renaulution τον Ιανουάριο που μας πέρασε, από τον Luca de Meo, CEO του Groupe Renault, μαζί με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Renault 5 Prototype 5.

Θυμίζουμε ότι το τρέχον λογότυπο του Γάλλου κατασκευαστή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1992, ενώ το 2015 ανασχεδιάστηκε μερικώς.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η σταδιακή υιοθέτηση του νέου λογοτύπου θα οδηγήσει έως το 2024 στην «εγκατάστασή» του σε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της γκάμας του Γάλλου κατασκευαστή.

«Εκφράζει μια ισορροπία μεταξύ της αναγνώρισης της κληρονομιάς της μάρκας και της εισόδου της σε μια νέα εποχή, σύμβολο του μέλλοντος. Το ανανεωμένο logo ενσαρκώνει τέλεια την εποχή του “New Wave” στο οποίο έχει εισέλθει η Renault», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Gilles Vidal.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -