Νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα φωνητικού ελέγχου για όλα τα Jaguar και Land Rover

- Advertisement -

Στη φετινή Έκθεση Consumer Electronics Show (CES) στο Λας Βέγκας, η Jaguar Land Rover ανακοίνωσε ότι το Amazon Alexa θα είναι διαθέσιμο σε όλη τη γκάμα της με το προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Pivi Pro. Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση φέρνει τη γνώριμη εμπειρία Alexa στο όχημα και παρέχει φυσική φωνητική αλληλεπίδραση με τις δυνατότητες του Pivi Pro, όπως πλοήγηση, αναπαραγωγή πολυμέσων, τηλεφωνικές κλήσεις και συμβατές έξυπνες συσκευές.

Ως μέρος της στρατηγικής Reimagine της Jaguar Land Rover, αυτό αντιπροσωπεύει μια σταδιακή αλλαγή στις δυνατότητες συνδεδεμένων υπηρεσιών της και θα προσφέρει μια σύγχρονη εμπειρία πολυτέλειας για τους πελάτες. Θα επιταχύνει επίσης τη μετατροπή της Jaguar Land Rover σε ψηφιακό ηγέτη στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Οι ομάδες μηχανικών της Jaguar / Land Rover και της Amazon συνεργάστηκαν στενά για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση της Alexa με το Pivi Pro. Αυτή η συλλογική προσέγγιση στην ανάπτυξη διασφαλίζει ότι οι πελάτες θα απολαμβάνουν την ίδια εμπειρία Alexa στα οχήματά τους που ήδη γνωρίζουν και αγαπούν από το σπίτι τους, και ότι θα επωφεληθούν από ακόμη μεγαλύτερη λειτουργικότητα στο μέλλον.

Εντολές όπως «Alexa, navigate me home», «Alexa, play my chill-out playlist» και «Alexa show me nearby coffee shops» μπορούν όλα να γίνουν φωνητικά, χωρίς να αγγίξετε την οθόνη αφής του Pivi Pro. Η Alexa επιτρέπει επίσης στους πελάτες να ελέγχουν τα νέα, τον καιρό και να διαχειρίζονται το πρόγραμμα ή τη λίστα αγορών τους με μια απλή ερώτησης.

Η Alexa αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο νέο Range Rover και τώρα θα προσφέρεται σε ολόκληρη την γκάμα των Jaguar και Land Rover. Περισσότεροι από 200.000 υφιστάμενοι κάτοχοι μοντέλων της Jaguar / Land Rover με Pivi Pro θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη νέα τεχνολογία χάρη σε μια ενημέρωση λογισμικού over-the-air (SOTA), διαθέσιμη στις αρχές αυτού του χρόνου. Η ενημέρωση δείχνει πώς η τεχνολογία SOTA της Jaguar Land Rover μπορεί να επιτρέψει στους πελάτες να απολαμβάνουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν τον αντιπρόσωπο τους.

Η ρύθμιση είναι εύκολη: το μόνο που έχουν να κάνουν οι πελάτες είναι να συνδέσουν την Alexa με τον λογαριασμό τους InControl σαρώνοντας έναν κωδικό QR στην οθόνη αφής Pivi Pro και στη συνέχεια να ακολουθήσουν μερικά απλά βήματα.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -