Νέο πρόεδρο διορίζει το Motorsport Australia

- Advertisement -

Ο Andrea Fraser θα αναλάβει από την 1η Ιανουαρίου την θέση του αναπληρωτή Προέδρου της Motorsport Australia μετά που επιβεβαίωσε χθές το Διοικητικό Συμβούλιο ότι ο μακροχρόνιος Πρόεδρος της Ανδρέας Παπαδόπουλος θα αποσυρθεί από το ρόλο τους στα τέλη του 2020 ένα χρόνο πριν από τη λήξη της τρέχουσας θητείας του.

Σε σημερινό δημοσίευμα του Motorsport.com αναφέρνεται ότι το διοικητικό συμβούλιο της Motorsport Australia έχει ορίσει τον Fraser ως αντικαταστάτη του από την 1η Ιανουαρίου έως τις επόμενες προγραμματισμένες εκλογές τον Οκτώβριο του 2021.

Ο Fraser είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Motorsport Australia από το 2019 και είναι πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός και ταμίας του Queensland.

Το αθλητικό του υπόβαθρο περιλαμβάνει ρόλο επιτρόπου με την Αυστραλιανή Επιτροπή Αθλητισμού και ρόλους εκτελεστικού και διακυβέρνησης στο πρωτάθλημα ράγκμπι στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

«Έχω την τιμή να έχω την ομόφωνη υποστήριξη της Motorsport Australia να υπηρετήσω ως πρόεδρος», δήλωσε ο Fraser.

«Πρώτον, θέλω να αναγνωρίσω την εξαιρετική συμβολή του Ανδρέα Παπαδόπουλου στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του κατά τη μεταβατική περίοδο καθώς ολοκληρώνει τη θητεία του.

«Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη διευκόλυνση της διαδοχής προς όφελος της Motorsport Australia, μιας οργάνωσης που γνωρίζω ότι αγαπά και θα συνεχίσει να στηρίζει με την αποχώρησή του από το διοικητικό συμβούλιο.

«Όπως πολλοί οργανισμοί και πολλοί αθλητικοί φορείς, η Motorsport Australia αντιμετωπίζει μια σειρά προκλήσεων καθώς αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορονωϊου. Αυτό που δεν θα αλλάξει, ωστόσο, είναι η εστίασή μας στην ανάπτυξη του αθλητισμού μας και στην ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες, τους αξιωματούχους και τους οπαδούς μας.

«Είμαι αφοσιωμένος στην ανάπτυξη των εκδηλώσεων της βάσης μας. Τώρα είναι η ώρα να επικεντρωθούμε στη δική μας αυλή για να διασφαλίσουμε ότι έχουμε τις βασικές αρχές για το μέλλον. “

ΠΗΓΗ: Motorsport.com

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,377ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -