Νέος ηγέτης του Ράλι Κροατίας ο Elfyn Evans

- Advertisement -

O Elfyn Evans ξεκίνησε φουριόζος την σημερινή τελευταία μέρα του Ράλι Κροατίας. Κέρδισε και τις δυό από τις τέσσερις ειδικές που περιλαμβάνει η σημερινή μέρα και κάλυψε την διαφορά που τον χώριζε από τον ομόσταυλο του στην Toyota Sebastien Ogier δημιουργώντας προβάδισμα +2,8 δευτερόλεπτα. Τρίτος ακολουθεί ο Thierry Neuvilly με +8,4 δευτερόλεπτα.

Ο  Sebastien Ogier παρουσιάζει κάποιες ζημιές στο αυτοκίνητο του μετά από σύγκρουση που είχε κατά την διάρκεια μετάβασης του στην εναρκτήρια ειδική της μέρας. Δεν έγινε ακόμη γνωστό από την ομάδα αν αυτές οι ζημιές επηρεάζουν την όλη απόδοση του αυτοκινήτου.

Στη τέταρτη θέση εξακολουθεί να είναι ο Εσθονός  Ott Tanak που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την διαφορά του από τον Andrie Fourmaux που έχασε περίπου ένα λεπτό μετά που γλύστρισε σε ένα χαντάκι. Απώλεια χρόνου είχε και ο συμπαίκτης του Gus Greensmith στα M-sport Ford Fiesta με προβλήματα στο υδραυλικό σύστημα παραχωρόντας την έκτη θέση στον Ιάπωνα Takamoto Katsuta.

Καθώς απομένουν δυό ακόμη ειδικές διαδρομές για την ολοκλήρωση του αγώνα κορυφώνεται ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρων και η αγωνία για το πιός θα είναι ο τελικός νικητής.

Περισσότερα σε λίγο

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -