Νίκη του Μιχάλη Μυλωνά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Time Attack

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack για το 2022, που διεξήχθη στην πίστα Achna Speedway και τελούσε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Ο Μιχάλης Μυλωνάς με Lancer Evo IX ήταν ο οδηγός που πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας με 1:03,853. Δεύτερος ταχύτερος χρόνος από τον Λούκας Χριστοφόρου με Telex (1:04.278) ενώ την τριάδα έκλεισε ο Μιχάλης Σοφοκλέους με Lancer Evo III και χρόνο 1:04.378.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, ξεκινώντας από την ΟΡΕΝ, νικητής δεν ήταν άλλος από τον ταχύτερο οδηγό του αγώνα Μιχάλη Μυλωνά. Στην δεύτερη θέση ο τρίτος γρηγορότερος οδηγός της μέρας Μιχάλης Σοφοκλέους ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο περσινός πρωταθλητής Ρένος Περικλέους με Honda Civic και χρόνο 1:05,277.  Στην κατηγορία RC BE ο Λούκας Χριστοφόρου δεν είχε αντίπαλο κατακτώντας την πρώτη θέση.

Στην κατηγορία RC E2 επικράτησε ο Γιώργος Αρτεμίου (Honda Civic) και χρόνο 1:07,367, στην δεύτερη θέση ο περσινός πρωταθλητής Στέλιος Σάββα με Mazda MX5 και χρόνο 1:08.422. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ραφαήλ Φουρής Lancer Evo III (1:13.768). 

Στην RC E1 o Αβραάμ Αβραάμ με Nissan Pulsar κατέκτησε τη πρώτη θέση (1:09.953) ενώ δεύτερη η Μαρία Χ’’Γεωργίου με Honda Integra (1:12.732) που ήταν και η μοναδική κοπέλα που συμμετείχε στον αγώνα. Τρίτος ο Μιχάλης Θεοδοσίου με Honda Civic (1:13.143). Ο Στάθης Πανταζής (BMW E36) ήταν ο μοναδικός οδηγός στην κατηγορία RC S2 κατακτώντας και την πρώτη θέση.

Στην κατηγορία RC S1 ο στην πρώτη θέση ήταν ο Μηνά Μηνά με Mazda MX5 και χρόνο 1:13.172, στην δεύτερη θέση ο Στέλιος Κυθρεώτης με το SKF/Psaltis Auto Parts Honda Civic και χρόνο 1:13.517 και τρίτος ο Μάριος Μαυρίδης  με Honda Civic (1:13.517).  Στην M1 πρώτευσε ο Γιώργος Λοΐζου (Subaru Impreza), δέυτερος ο Λούκας Καρεκλάς (Lancer Evo V) και τρίτος ο Κωνσταντίνος Κάκας (VW Golf GTi).  Στην Μ2 πρώτευσε ο Μάριος Αρτεμίου (Honda Civic) με δεύτερο τον Σταμάτη Γιάλλουρο (Mazda RX8).

Στην κατηγορία S4 την πρώτη θέση πήρε ο Mike Θεοδόρου, την δεύτερη θέση ο Ανδρέας Καφφάς ενώ στην τρίτη ήταν ο Βασίλης Κυριάκου.  Στην κατηγορία S3 πρώτος ήταν ο Χάρης Πετρίδης με δεύτερο τον Σταύρο Χαραλάμπους και τρίτο τον Γιώργο Μακεδόνα.  Τέλος τη νίκη στην κατηγορία C1 πήρε ο Κυριάκος Καρικός με δεύτερο τον Ιωάννη Μηνά. Ο επόμενος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack θα διεξαχθεί στις 29 Μάϊου και πάλι στην πίστα Achna Speedway.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,798ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -