Νικητής ο Marijan Griebel στο ADAC Rallye Niedersachsen

- Advertisement -

Αρκετοί οδηγοί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι της FIA 2018 που πλησιάζει στο τέλος του καθώς απομένουν μόνο δυό αγώνες της Πολωνίας και της Λετονίας πέρασαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην ενεργό δράση λαμβάνοντας μέρος σε διάφορους αγώνες.

Ανάμεσα σε αυτούς οι Marijan Griebel και Nikolay Gryazin που κέρδισαν αγώνες. Ο Griebel (που απεικονίζεται στην φωτογραφία) έκανε δύο διαδοχικά νίκες για το Γερμανικό Πρωτάθλημα καθώς κέρδισε το ADAC Rallye Niedersachsen. Από την πλευρά του ο Gryazin κατάφερε να κερδίσει το Rally Elektrėnai στη Λιθουανία που

Στο Rally Elektrėnai έλαβε μέρος και ο οδηγός του ERC Łukasz Habaj σε ένα ŠKODA Fabia R5. Τερμάτισε στην 6η θέση γενικής με τους άλλους Πολωνούς και οδηγούς του ERC Tomasz Kasperczyk και Grzegorz Grzyb να τον ακολουθούν στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα.

Στη Σλοβενία, ο Petr Těšínský ήταν ο συνοδηγός του Ondrej Bisaha που τον οδήγησε στη νίκη στο Rally Nova Gorica. Ο Tĕšínský είναι ο μακροχρόνιος συνοδηγός του Dominik Brož στο πρωτάθλημα Junior FIA ERC που υποστηρίζεται από την Pirelli.

Στο Rallye Mont – Blanc Morzine στη Γαλλία, ο σπουδαστής στο ERC Junior Experience Hugo Margaillan κέρδισε το 208 Rally Cup και κατετάγη 19ος συνολικά σε αντίθεση με την Catie Munnings, που λαμβάνει μέρος στο ERC Junior U27, που είχε ένα ατύχημα και αποχώρησε στην ειδική διαδρομή τέσσερα.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,699ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -