Ντεπούτο στο Autosport International για τις ομάδες του WRC

- Advertisement -

Νωρίτερα σήμερα στα πλαίσια του Autosport International παρουσιάστηκαν οι τέσσερις ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι 2019. Οι ομάδες Citroen, M-Sport Ford και Hyundai παρουσιάζουν και τις μεγαλύτερες αλλαγές των χρωμάτων τους για την νέα σεζόν. Η πρωταθλήτρια ομάδα της Toyota με τα Yaris παραμένει παρόμοια με την εμφάνιση του 2018.

Το C3 WRC 2019 της Citroën αποκαλύφθηκε στο ξεκίνημα της σειράς χωρίς την υποστήριξη του Abu Dhapi, αλλά με το όνομα του Sebastien Ogier στην πλευρά ενός από τα αγωνιστηκά για πρώτη φορά μετά από το Rally GB το 2011.

Τα αγωνιστηκά θα συνεχίσουν να τρέχουν με το παραδοσιακό κόκκινο χρώμα της Citroen, αλλά θα είναι διακοσμημένα επώνυμα από τον χορηγό της Red Bull του Ogier στα πλαϊνά του και στο καπό.

Το i20 Coupe της Hyundai WRC διατηρεί το οικείο σχήμα των τελευταίων ετών, αλλά τώρα ενσωματώνει πιο εμφανή πορτοκαλί χρώμα.

Η βρετανική ομάδα M-Sport αποκάλυψε τα χρώματα της από την Πέμπτη και είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη αλλαγή χωρίς την υποστήριξη της Red Bull από τις δύο προηγούμενες χρονιές που ακολούθησαν τον Ogier στην Citroen.

Το Ford Fiesta της M-Sport θα κυκλοφορήσει “νιτρώδες μπλε” χρώμα που χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά το 2016.

Η υπεράσπιση του πρωταθλητή των κατασκευαστών της WRC Toyota αποκάλυψε τα WRC Yaris της που χαρακτηρίζονται πολύ παρόμοια με το 2018.

ΠΗΓΗ: Autosport

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -