Ο Kevin Benavides επικράτησε στις μοτοσυκλέτες

- Advertisement -

Συναρπαστική προβλέπεται να είναι η μάχη για τη νίκη στο φετινό Ράλι Ντακάρ στην κατηγορία των μοτοσυκλετιστών. Στην πιο μεγάλη κατηγορία στην οποία λαμβάνουν μέρος 137 αναβάτες η  μάχη θα είναι σκληρή.

Ο Kevin Benavides έχει κερδίσει την πρώτη ειδική της ημέρας Lima – Pisco καθώς κατάφερε να  κερδίσει στο νήμα τη σημερινή ειδική. Ο αναβάτης της Honda έχει τελειώσει 3’21 ” μπροστά από τον αδελφό του Luciano Benavides με την KTM, αλλά είναι πολύ νωρίς για την ώρα να κρίνουμε την απόδοση των αναβατών της Αργεντινής.

Στην δεύτερη θέση της ειδικής τερμάτισε ο Αμερικανός αναβάτης A. Short με Husqvarna +2.53 πίσω από το νικητή.

Στην 4η θέση τερμάτισε ο D Nosiglia Lager (Honda) +3.42 ακολουθούμενος από τον αδελφό του W. Nosiglia Lager (Honda) +3.49. Την πρώτη εξάδα συμπληρώνει ο L.Santolino (Sherco TVS) με τους M. Sola Terradellas (KTM), S.Chunchunguppe Shivashan (Speedbrain), A. Tomiczek και M. Giemza να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα στην κατάταξη.

Από τους 137 αναβάτες που ξεκίνησαν την ειδική την ολοκλήρωσαν 133.

Για τις άλλες κατηγορίες των αυτοκινήτων, των SXS και των φορτηγών που είναι σε εξέλιξη λόγω του ότι έχουν διαφορά τριών ώρων και λόγο και του προχωρημένου της ώρας δεν πρόκειται να σας ενημερώσουμε σήμερα.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -