Ο Λυθροδόντας ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Cyprus Rally 2020

- Advertisement -

Ο Λυθροδοντας είναι ένα χωριό κτισμένο στους πρόποδες του δάσους Μαχαιρά, οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν να θυμούνται πολλά μέσα από τις εμπειρίες που έζησαν τους αγώνες που απόλαυσαν αλλά κυρίως και το θέαμα που προσφέρθηκε και προσφέρεται μέσα σε αυτές τις περιοχές.

Είναι όμως που τα χωριά που αγγαλιαζουν κάθε μορφής αγώνα που θα γίνει στην περιοχή τους και τον στηρίζουν με τα όλα τους.

Είναι από τα λίγα χωριά αν δεν είναι και το μοναδικό που η τοπική αρχή θέλει τους αγώνες μηχανοκινητου αθλητισμού είτε να περνούν μέσα από το χωριό είτε να είναι πλησίον του χωριού. Είναι από αυτούς που καταλάβουν την σημασία του να περάσει ένας τέτοιος αγώνας μέσα η δίπλα από το χωριό, γιατί είναι από αυτούς που ξέρουν και αντιλαμβάνονται ότι μέσα από τον αθλητισμό βρήκαν τρόπο να προβάλλουν την κοινότητα τους.

Φέτος το Cyprus Rally 2020 θα περάσει λίγο έξω από το χωριό στον χώρο εκεί που είναι το σινεμά με την αντίθετη φορά που είχε πέρσι. Αφού ο τερματισμός θα είναι λίγα μέτρα μακριά από το περσινό hairpin μέσα στα οικόπεδα αριστερά. Τα αυτοκίνητα θα έρχονται από τον Προφήτη Ηλία προς το χωριό και εκεί στο παλιό hairpin θα κάνουν δεξιά προς τον Λυθροδοντα όπου εκεί στο σινεμά θα υπάρχει το καινούριο hairpin με δεξιά στροφή που θα πηγαίνει προς τον τερματισμό.

Η τοπική αρχή του χωριού έχει μέρες που εργάζεται για το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός που θα διεξαχθεί στην περιοχή τους και με σημερινή του ανάρτηση ο κοινοτάρχης του χωριού ενημερώνει τους κατοίκους για τον αγώνα που θα γίνει.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -