Ο Marc Marquez θα απουσιάζει για “δύο έως τρεις μήνες”

- Advertisement -

Η Repsol Honda και ο Marquez αποφάσισαν να μην βιαστούν να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP o Marc Marquez της Repsol Honda Team μαζί με την HRC, έχουν συμβουλευτεί και συγκρίνει τις απόψεις ορισμένων ειδικών γιατρών σχετικά με τον τραυματισμό στο βραχίονα του δεξιού χεριού που υπέστη στις 19 Ιουλίου στον αγώνα της ισπανίας. Από το τραυματισμό χρειάστηκε να κάνει δυό χειρουργικές επεμβάσεις για να επανορθώσουν τη ζημιά. Ως αποτέλεσμα, όλα τα μέρη αποφάσισαν να τροποποιήσουν τη σχεδιαζόμενη διαδικασία πλήρης ανάκτησης και επιστροφής στους αγώνες

Ο στόχος τόσο του Marquez όσο και της Repsol Honda Team είναι να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP όταν το χέρι του Marc  αναρρώσει πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό που συνέβη στο Jerez. Υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν δύο έως τρεις μήνες για να επιστρέψει ο Ισπανός στην RC213V. Η HRC δεν έχει αποφασίσει το Grand Prix που θα κάνει την επιστροφή του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητή και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αναφέρνει την εξέλιξη της ανάρρωσής του.

Ο Alberto Puig, Διευθυντής της Repsol Honda Team δήλωσε : “Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για την ανάκαμψη του Marc και τις προθεσμίες, αλλά από την πρώτη στιγμή, μετά τη δεύτερη εγχείριση, έχουμε πει ότι η μόνη προθεσμία που μπαίνει μπροστά μας είναι ότι θα επιστρέψει όταν έχει ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του από το τραυματισμός. Δεν θέλουμε να βιαστούμε. Όταν ο Marc είναι σε θέση να επιστρέψει και να αγωνιστεί όπως ξέρει τότε μπορούμε να σκεφτούμε το επόμενο μας βήμα.”

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,377ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -