Οι αφανείς ήρωες πίσω από τους αγώνες ράλλυ.

- Advertisement -

Ενας αγώνας ράλλυ για να μπορέσει να ολοκληρωθεί και κυρίως με ασφάλεια μέσα στις ειδικές διαδρομές υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχει την ευθύνη να κλείσει τις ειδικές διαδρομές και να διαφυλάξει ότι δεν θα πάει κάτι λάθος κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο γράφων διετέλεσε για αρκετά χρόνια μέρος αυτών των ομάδων και γνωρίζει τις δυσκολίες που μπορεί να συνάντηση ένας safety μεσα στις ειδικές διαδρομές, Από τους ξερολες που τα γνωρίζουν όλα και δεν αντιλαμβάνονται τίποτε άλλο, τους ξεροκεφαλους που θέλουν να κάνουν το show τους, από τους ανίδεους που βρέθηκαν τυχαία εκεί και θέλουν να κάνουν το δικό τους, τους πολίτες που επηρεάζονται μέσα από κάποιες ειδικές διαδρομές. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που πρέπει να διαχειριστούν το οποιοδήποτε θέμα για να μπορέσει να κυλήσει ομαλά ο αγώνας χωρίς ευτράπελα, και αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και να ακολουθούμε τις οδηγίες τους.

Δεν ξύπνησαν ένα πρωί και το παίζουν οι έξυπνοι της παρέας ακολουθούν και αυτοί μια σειρά από οδηγίες που τους δίνουν οι υπεύθυνοι τους, και πολλές φορές η παρουσία τους κρίνει και το μέλλον ενός αγώνα σε μια χώρα όταν εποπτεύονται από τους παρατηρητές της FIA.

Πριν από λίγες μέρες ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου δημοσίευσε φωτογραφίες από την εκπαίδευση που τους γίνετε.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -