Οι αποχωρήσεις του πρώτου σκέλους

- Advertisement -

Καταστροφικό αποδείχθηκε το πρωινό σκέλος του Ράλι Κύπρος 2020 καθώς πέντε αγωνιστηκά πληρώματα τέθηκαν εκτός μάχης και συνεχίζουν τον αγώνα 16 από τα 21 που πήραν εκκίνηση το πρωί.

Με το καλημέρα στην εναρκτήρια ειδική του Αγίου Επιφανείου είχαμε την αποχώρηση μετά από έξοδο των νικητών του Ράλι Κύπρος 2018 Σίμου Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου από έξοδο. Ευτυχώς το πλήρωμα δεν έχει πάθει τίποτα.

Ο νικητής στη μάχη κατά της Λευχαιμίας ο Χαράλαμπος Τιμοθέου έχοντας για συνοδηγό τον Αντώνη Χρυσοστόμου επανήλθε στην ενεργό δράση σε μια συμβολική συμμετοχή ” Τρέχουμε για τη ζωή ” για να βοηθήσει στην ενίσχυση της τράπεζας δοτών μυελού των οστών για το Καραϊσκάκειο Ιδρυμα.

Ο πρώτος στόχος εκπληρώθηκε καθώς αρκετά άτομα ευαισθητοποιήθηκαν και έχουν δώσει δείγμα για ταυτοποίηση για να ενταχθούν σε αυτή τη τράπεζα. Ο στόχος στο αγωνιστικό κομμάτι έμεινε ημιτελές καθώς από υπερθέρμανση του κινητήρα το πλήρωμα αποχώρησε.

Εκτός δρόμου και εκτός αγώνα και ο Ζαχαρίας Μανώλη / Κώστας Ευριπίδου μια συμμετοχή στην δικήνητη κατηγορία που είχαν έξοδο στον Αγιο Επιφάνειο.

Η καταστροφή είχε συνέχεια και στην ειδική διαδρομή του Ξυλιάτου όπου τέθηκαν εκτός αγώνα οι Κώστας Ζήνωνος / Φάνος Χριστοφή μετά από έξοδο και οι Πανίκκος Πολυκάρπου και Κωσταντίνος Σιάλος μετά από μηχανικό πρόβλημα.

Περισσότερα σε λίγο

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -