Οι γυναίκες του WWCOTY επέλεξαν το Peugeot 308 αυτοκίνητο πόλης 2022

- Advertisement -

Ο θεσμός του Women’s World Car of The Year που βρίσκεται στον 12ο χρόνο ζωής του ανακοίνωσε τους νικητές σε κάθε μιά από τις έξι κατηγορίες που περιλαμβάνει  στα βραβεία του.

Την 8η Μαρτίου Διεθνή μέρα της Γυναίκας θα ανακοινώση και το τελικό Women’s World Car of the Year 2022 που θα επιλέξουν με ψηφοφορία τους στις αρχές Μαρτίου.

Η τελειότητα και το Πάθος είναι βασικά στοιχεία που επιβραβεύουν οι 56 αποκλειστικά γυναίκες κριτές του θεσμού, που ξεκίνησε το 2009 με πρωτοβουλία της Sandy Myhre από τη Νέα Ζηλανδία, και προέρχονται από 40 χώρες και 5 ηπείρους του κόσμου.

Στο φετινό θεσμό του WWCOTY η επιτροπή αξιολόγησε 65 υποψήφια μοντέλα που λανσαρίστηκαν μεταξύ 1ης  Ιανουαρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2021.

Το Peugeot 308 είναι ο νικητής στην κατηγορία Αυτοκινήτου Πολης, ενώ κυρίαρχα μοντέλα στις άλλες κατηγορίες είναι το Kia Sportage ως Οικογενειακό SUV, το Ford Mustang Mach-E ως οικογενειακό αυτοκίνητο το BMW iX ως μεγάλο SUV, το Audi e-Tron GT ως Sport αυτοκίνητο και 4×4 το Jeep Wrangler 4xe.

«Τελειότητα στους τομείς της ασφάλειας, της οδηγικής συμπεριφοράς, της τεχνολογίας, της σχεδίασης της περιβαλλοντικής συνείδησης αλλά και της τιμής» είναι αξίες που ενσαρκώνονται στο νέο μοντέλο της Peugeot και έχουν ληφθεί υπόψης σύμφωνα με τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Μετά τη διπλή νίκη της Peugeot με το 2008 στην κατηγορία οικογενειακό SUV και του PEUGEOT 208  στην κατηγορία Αυτοκινήτου Πόλης το 2021 το 308 είναι το τρίτο αυτοκίνητο της μάρκας που κυριαρχεί σε μιά από τις κατηγορίες του WWCOTY μέσα σε δυό χρόνια.

Μιλώντας μετά την ανακοίνωση των κυρίαρχων μοντέλων στις έξι κατηγορίες η  Linda Jackson, CEO της Peugeot ανάφερε « Το γεγονός πως το PEUGEOT 308 αναδείχθηκε ως το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης για το 2022 από μιά επιτροπή που απαρτίζεται αποκξλειστικά από γυναίκες και μάλιστα από εντελώς διαφορετικά γεωγραφικα σημεία του πλανήτη, καταδεικνύει τη σημασία των στρατηγικών επιλογών μας» για να συμπληρώσει: « Η μοναδική του εμφάνιση η τελειότητα της τεχνολογίας τα συναισθήματα που δημιουργεί στον οδηγό, αλλά και η ευρεία γκάμα των κινητήρων, τόσο των συμβατικών, όσο και των εξηλεκτρισμένων, κάνουν το 308 μιά ιδανική επιλογή για τους πελάτες μας σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη».

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -