Πεντάστερη εντεκάδα από τη Volvo

- Advertisement -

Έντεκα μοντέλα της Volvo κέρδισαν πέντε αστέρια, την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία ασφάλειας, από το Νέο Πρόγραμμα Αξιολόγησης Αυτοκινήτων της Εθνικής Αυτοκινητοβιομηχανίας (NHTSA) των ΗΠΑ για το 2021. Το πρόγραμμα 5-Star Safety Ratings αξιολογεί την απόδοση των οχημάτων σε δοκιμές σύγκρουσης. Η NHTSA διεξάγει δοκιμές μετωπικής, πλευρικής και ανατροπών για το λόγο ότι αυτοί είναι οι πιο κοινοί τύποι δυστυχημάτων στους δρόμους της Αμερικής.

2020 Volvo XC90-R – Banff

Η Volvo έχει μακρά ιστορία ως ηγέτης στην καινοτομία στην ασφάλεια των επιβατικών της οχημάτων. Το 1959 η εταιρεία παρουσίασε τη ζώνη ασφαλείας τριών σημείων, ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα εξοπλισμού ασφαλείας που εφευρέθηκε ποτέ. Έκτοτε, η Volvo εισήγαγε περισσότερες παγκόσμιες πρωτιές ασφαλείας από κάθε άλλο κατασκευαστή, όπως το παιδικό κάθισμα προς τα πίσω (1972), το Σύστημα Προστασίας Πλευρικών Συγκρούσεων (1991), το

Σύστημα Προστασίας Whiplash (1998) τον πλαϊνό αερόσακο-κουρτίνα (1998), το Roll Stability Control (2002), Ανίχνευση Πεζών με Full Auto Brake (2010), Run-off Road Protection (2014) και άλλα. Υπολογίζεται ότι αυτές οι καινοτομίες έχουν σώσει πάνω από ένα εκατομμύριο ζωές.

Full car range

Τα ακόλουθα μοντέλα Volvo έλαβαν βαθμολογίες 5 αστέρων:

Volvo S60 T5,·Volvo S60 T6 AWD, Volvo V60 T5, Volvo XC40 T5 AWD, Volvo V60 T5 AWD Cross Country, Volvo XC40 T4, Volvo XC60 T5 / T5 AWD, Volvo XC60 T6 AWD, Volvo XC90 T5 / T5 AWD, Volvo XC90 T6 AWD, Volvo XC90 Recharge T8 eAWD.

 «Για τη Volvo ο άνθρωπος ήταν και είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα», δήλωσε ο Anders Gustafsson, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Αμερικής και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car USA. «Αυτές οι πεντάστερες αξιολογήσεις NHTSA επιβεβαιώνουν τη συνεχή δέσμευση της Volvo Cars να προστατεύει αυτό που είναι σημαντικό για τους πελάτες μας. Δηλαδή, τους ίδιους τους πελάτες». Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κατά την επόμενη χρονιά ο οργανισμός NHTSA θα αξιολογήσει περισσότερα αυτοκίνητα της Volvo.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -