Πέρασε δεύτερος ο Παναγιώτης Γιάγκου

- Advertisement -

Αν και λιγοστές οι συμμετοχές στο φετινό Ράλι Κύπρος για μια ακόμη χρονιά δείχνει το σκληρό του πρόσωπο. Το δεύτερο πέρασμα από τον Ξυλιάτο αποδείχθηκε μοιραίο για τους Αλέξανδρο Τσουλόφτα και Στέλιο Ηλία που φαίνεται σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα να είναι εκτός μάχης αφήνωντας ανοικτό το δρόμο για μια ακόμη νίκη στο Nasser Al Attiyah.

Ο πολυπρωταθλητής της Μέσης Ανατολής αν και στα μισά του αγώνα έχει πλεονέκτημα πάνω από εννέα λεπτά από τους δεύτερους στην κατάταξη Παναγιώτη Γιάγκου και Παναγιώτη Κυριάκου με το Hyundai i20 R5.

O Nasser σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο δεύτερο πέρασμα από το Ξυλιάτο και ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ειδική που κερδίζει μετά τον ίδιο χρόνο που έγραψε στο πρωινό πέρασμα από την Ασίνου.

Δεύτερος ταχύτερος στον Ξυλιάτο ο Χρίστος Δημοσθένους με τον Κώστα Παύλου με το Mitsubishi Lancer Evo IX ακολουθούμενος από τους Abtulan Al Rawah και το Σάββα Σάββα και Ανδρέα Παπανδρέου με Mitsubishi Lancer Evo IX.

Οι Σάββα Σάββα και Ανδρέα Παπανδρέου έχουν περάσει  πλέων στην Τρίτη θέση γενικής και δεύτερο κυπριακό πλήρωμα με διαφορά +1.38 από τον Παναγιώτη Γιάγκου νοιώθωντας όμως την πίεση από τους Σοφή Ρούσο που τους ακολουθεί με διαφορά λιγότερη από λεπτό και τον Χρίστο Δημοσθένους που πιέζει στα όρια.

Η ειδική διαδρομή βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής την ολοκλήρωσαν οκτώ από τα διαγωνιζόμενα πληρώματα

Περισσότερα σε λίγο

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -