Πέρασε δεύτερος στην Ιταλία ο Craig Breen

- Advertisement -

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το Rally di Roma Capitale για τον Ιταλό οδηγό Andrea Crungola και τον συνοδηγό του Ellia Pietro Ometto. Ένα ατύχημα που είχαν ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο μπλοκάροντας τον δρόμο με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η ειδική διαδρομή μέχρι να απομακρυνθούν τα συντρίμια.

Μετά από την διέλευση μόνο τεσσάρων πληρωμάτων και με αρκετή καθυστέρηση ξεναξεκίνησε η ειδική και συνεχίζεται ο αγώνας. Ως αποτέλεσμα αυτής της διακοπής καθυστέρησε η εκκίνηση της δεύτερης ειδικής Roccasecca – Colle San Magno των 13.93 χλμ για πάνω από μια ώρα. Ετσι με την νέα ώρα εκκίνησης της ειδικής να είναι στις 11:06 τοπική ώρα βλέπουμε αυτόματα μια καθυστέρηση στα χρονοδιαγράμματα μιάς ώρας και τεσσάρων λεπτών.

Με την επανεκκίνηση της πρώτης ειδικής εντυπωσιακό πέρασμα πραγματοποίησε ο Ιρλανδός Craig Breen με το Hyundai i20 R5 της ομάδας MRF Tyres και πέρασε στην δεύτερη θέση γενικής ένα μόλις δέκατο μπροστά από τον Ιταλό Basso που υποχώρησε στην Τρίτη θέση γενικής.

Με το πέρασμα 13 αυτοκινήτων και καθώς ο αγώνας είναι σε εξέλιξη στην 4η θέση ανέβηκε ο Ρουμάνος Tembestini ακολουθούμενος από τον Oliver Solmberg. O γερμανός Fabian Kreim είναι στην έκτη θέση ακολουθούμενος από τον Ιταλό Scattolon και τον Norbert Herczig, τέσσερις φορές πρωταθλητή Ουγγαρίας που είναι μπροστά από τον περσινό πρωταθλητή στην ERC 3 Efren Llaren που τρέχει με ένα  Citroen C3 R5. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει ο Ιρλανδός Callum Devine με Hyundai i20 R5.

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -