Πέρασε μπροστά ο Nasser Al Attiyah

- Advertisement -

Ανατροπές επεφύλαξε το δεύτερο πέρασμα από τον Άγιο Επιφάνειο. Τα διαγωνιζόμενα πληρώματα στο Ράλι Κύπρος 2020 μετά την ανασυγκρότηση και το σέρβις ξεκίνησαν για την επανάληψει του πρωινού σκέλους και των τρείων ειδικών διαδρομών

Μια παρακέντηση ελαστικού στον πρωτοπόρο του αγώνα Αλέξανδρο Τσουλόφτα ήταν αρκετή για να χάσει ένα τουλάχιστο λεπτό και να βρεθεί στην δεύτερη θέση πίσω από τον Nasser Al Attiyah που πέρασε πλέων μπροστά ανοίγοντας προβάδισμα +50.6.

Δεν ήταν μόνο αυτό, καταστροφική αποδείχθηκε η ειδική και για τους περσινούς πρωταθλητέε Πέτρο Παντελή / Κύπρο Χριστοδούλου που τέθηκαν εκτός μάχης. Στην τρίτη θέση πλέων έχουν περάσει οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Κύπρου Παναγιώτης Γιάγκου με τον Παναγιώτη Κυριάκου με το Hyundai i20 R5 με διαφορά που ξεπερνά τα πέντε λεπτά από τον πρωτοπόρο του αγώνα.

Το δίδυμο Γιάγκου / Κυριάκου ακολουθούν ένα σταθερό πλάνο που τους επιτρέπει να ελέγχου τα πληρώματα που τους ακολουθούν με πλεονέκτημα που ξεπερνά τα τρία λεπτά.

Στην τέταρτη θέση γενικής έχουν περάσει οι Χρίστος Χριστοδούλου με τον Ευάγγελο Χριστοδούλου με το Subaru Impreza STi που συνεχίζουν να εκπλήσσουν με την απόδοση και τους χρόνους τους και τέθηκαν επικεφαλής στην συμβατική κατηγορία Ν.

Η μάχη στην κατηγορία Ν εξελλίσεται σε συναρπαστική καθώς μόλις 6 δευτερόλεπτα πιο πίσω είναι οι Σάββας Σάββα με τον Ανδρέα Παπανδρέου με το Mitsubishi Lancer Evo IX.

Οι Σοφής Ρούσος, Χρίστος Δημοσθένους και Κώστας Λαός ακολουθούν σε αυτή την μάχη στις επόμενες θέσεις. Σταθερά στην πρωτοπορία της δικίνητης κατηγορίας είναι ο Χρύσος Παντελή που είναι και δεκατος γενικής με δεύτερο στην κατηγορία το Κωσταντίνο Τελεβάντο με τα αδέλφια Χατζηματθαίου να είναι στην Τρίτη θέση στους δικήνητους.

Η διαφορά του Χρύσου Παντελή με τον Τελεβάντο είναι στα +42 δευτερόλεπτα σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα.

Στην δεύτερη θέση για τη μάχη του Μεσανατολικού πρωταθλήματος σταθερά είναι ο Mshari Al Thefiri με το Mitsubishi Lancer Evo X με τον Abtulah Al Rawah να ακολουθεί τρίτος   

Στην έννατη θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεταιο Ελισσαίος Γεωργίου με τον Ιάκωβο Καζάγκα με ένα Mitsubishi Lancer Evo VI της κατηγορίας  RC S2

Μηχανικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Αντώνης Χιλιμίντρης με τον Πάμπο Λαό με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Περισσότερα για τους Πέτρο Παντελή και Κύπρο Χριστοδούλου θα σας δώσουμε σε επόμενη ενημέρωση

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -