Πέρασε στην πρωτοπορία του Ράλι Κροατίας ο Sebastien Ogier

- Advertisement -

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη μέρα του Ράλι Κροατίας με το πρωϊνό σκέλος που περιλάμβανε τέσσερις ειδικές διαδρομές να έχει ολοκληρωθεί.

Ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Ogier ξεκίνησε φουριόζος την μέρα και άρπαξε το προβάδισμα από τον Thierry Neuville κατά την διάρκεια της εναρκτήριας ειδικής μετά από μια κακή επιλογή ελαστικών που έκανε ο βέλγος με αποτέλεσμα να του κοστίσει σημαντικό χρόνο. Δεν του έφτανε αυτό είχε και άλλα προβλήματα κατά την διάρκεια του σκέλους συμπεριλαμβανομένης και μια περιστροφής στην επόμενη ειδική SS10 και πρόβλημα με τα φρένα στην SS12.

O Takamoto Katsuta και ο Adrien Fourmaux ήταν πολύ εντυπωσιακή με τον Katsuta να γράφει τον ταχύτερο χρόνο στην SS10 ενώ ο γάλλος έγραψε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο μια ειδική νωρίτερα.

Τα διαγωνιζόμενα πληρώματα έχουν επιστρέψει στο Zagreb για 40 λεπτά σέρβις και μετά από αυτό θα επαναλάβουν το πρωινό σκέλος.

“Ηταν αρκετά σαφές ότι αυτή ήταν η επιλογή ελαστικών για το πρωί. Ημασταν λίγο έκληκτοι που είδαμε την επιλογή των οδηγών των Hyundai, αλλά καθώς ακόμα μαθαίνουμε τα ελαστικά δεν είσαι ποτέ σίγουροςν100% αν έκανες τη σωστή επιλογή. Ήμουν αρκετά σίγουρο για αυτό και ευτυχώς για εμάς επιβεβαιώθηκα στις ειδικές όπου τα ελαστικά λειτούργησαν καλά» δήλωσε κατα τη διάρκεια του σέρβις ο πρωτοπόρος του αγώνα.

Η κατάταξη μετά από την ολοκλήρωση των 12 από τις 20 ειδικές που περιλαμβάνει ο 3ος γύρος του πρωταθλήματος είναι:

1 Ogier Toyota Yaris WRC             1hr 31min 06,6 sec

2 Evans Toyota Yaris WRC             +7.0 sec

3 Neuville Hyundai i20 WRC       +19.6 sec

4 Tanak Hyundai i20 WRC             +37,5 sec

5 Fourmaux M-sport Ford Fiesta +1min 18,4 sec

6 Loubet Hyundai i20 wrc             +1min 51.1sec

Περισσότερα σε λίγο

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,699ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -