Περιήγηση Ελπίδας και Υποστήριξης της ΟΚΑΚ

- Advertisement -

Αύριο στη Λευκωσία για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες του γειτονικού μας λαού της Βηρυτού

Η Ομοσπονδία Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου στέκεται δίπλα στο δοκιμαζόμενο κόσμο της Βηρυτού και διοργανώνει την Περιήγηση Ελπίδας και Υποστήριξης με κλασικά αυτοκίνητα.

Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες του γειτονικού μας λαού και η μεταφορά τροφίμων από τα Δημαρχεία της μείζονος Λευκωσίας προς τo Παγκύπριο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας του Επιτρόπου Εθελοντισμού στο Περίπτερο 59 της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.

Επιπρόσθετα, η Ομοσπονδία συνεργάζεται, στηρίζει και ενισχύει το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στην προσπάθειά του για συλλογή ξηράς τροφής με το ποσό των €1000 σε είδος.

Η εκδήλωση θα διοργανωθεί αύριο Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 και θα ξεκινήσει από την Πρεσβεία του Λιβάνου στην οδό Χίου 6, 2373 στον Άγιο Δομέτιο.

Στην εκκίνηση η ώρα 10.00 το πρωί θα είναι παρούσα η ΑΕ η Πρέσβειρα του Λιβάνου στην Κύπρο κα Claude El Hajal.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η περιήγηση και θα κάνει σταθμούς στο Δήμο Εγκωμης στις 10:30, στο Δήμο Στροβόλου στις 11:15 στο Δήμο Λακατάμιας στις 12:00 στο Δήμο Λατσιών στις 12:45, στο Δήμο Αγλαντζιάς στις 13:30.

Η περιήγηση θα ολοκληρωθεί στο Παγκύπριο Κέντρο Ανθρωπιστικής Βοήθειας στις 14:15.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -