Πιο γρήγορα ο τερματισμός του Ράλι Κύπρος στη Λευκωσία

- Advertisement -

Μετά την ακύρωση του Eneos Super Special Stage (SSS 11) λόγο των νέων περιοριστικών μέτρων με τον Covid-19, το Cyprus Rally 2020 ολοκληρώνεται στις 12:47 στο Service Park της Λευκωσίας. 

Οι θεατές δεν επιτρέπεται να παρευρεθούν στην τελετή απονομής των επάθλων στο βάθρο λόγω των περιορισμών της FIA για το COVID-19.

Τα διαγωνιζόμενα πληρώματα έχουν ολοκληρώσει το πρωινό σκέλος με το πέρασμα από τις ειδικές των Λευκάρων και Αναλυόντα έχουν μεταβεί στη Λευκωσία για το ενδιάμεσο σέρβις και θα επαναλάβουν τις ειδικές διαδρομές του πρωινού.

Όπως στα Λεύκαρα έτσι και στον Αναλυόντα ταχύτερος κινήθηκε ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας με δεύτερο ταχύτερο το πρωτοπόρο του αγώνα Nasser Al Attiyah με το Σίμο Γαλαταριώτη να είναι τρίτος ταχύτερος και τους Πανίκκο Πολυκάρπου και Παναγιώτη Γιάγκου να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Τα αποτελέσματα αυτά έχουν επιφέρει ανακατατάξεις στην πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης την στιγμή που αναλλείωτη παραμένει η πρώτη τριάδα με το Νάσσερ να επεκτείνει το προβάδισμα του στα σχεδών 15 λεπτά από το δεύτερο γενικής το πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Παναγιώτη Γιάγκου.

Στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου με διαφορά από τον δεύτερο πάνω από ένα λεπτό είναι ο Χρίστος Δημοσθένους ακολουθούμενος από τον Σάββα Σάββα στη τέταρτη θέση.

Οι Ρούσος και Χριστοδούλου συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα με τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα να ανεβαίνει στην έβδομη θέση γενικής μπροστά από τον δεύτερο το Μεσανατολικού πρωταθλήματος Abtulah Al Rawahi.

Οι Κώστας Λαός και Ελισαίος Γεωργίου συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα στη γενική κατάταξη.

Καθώς απομένουν δυό ειδικές διαδρομές για την ολοκλήρωση του φετινού Ράλι Κύπρος 2020 στην πρωτοπορία της δικήνητης κατηγορίας παραμένει από το πρωί ο Χρύσος Παντελή με δεύτερο το Νικόλα Χατζηματθαίου και τρίτο τον Κωσταντίνο Τελεβάντο που ακολουθούν στις επόμενες θέσεις.

Τρίτος στην κατάταξη για το Μεσανατολικό Πρωτάθλημα είναι ο Mshari Al Thefiri στην 14η θέση ενώ ακολουθούν στην σειρά ο περσινός πρωταθλητής Πέτρος Παντελή ο Πανίκκος Πολυκάρπου και ο Σίμος Γαλαταριώτης.

Περισσότερα σε λίγο.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -