Πήρε αυτό που ήθελε η Mercedes και θα υπογράψει την νέα συμφωνία Ομονοίας

- Advertisement -

Αναφορές τις προηγούμενες ημέρες που είδαν την δημοσιότητα στη Γερμανία θέλουν την γερμανική ομάδα να μένει ως προμηθευτής κινητήρων από το 2022 και έπειτα και με τις συζητήσεις για τη νέα Συμφωνία Ομονοίας να συνεχίζονται,  θέλουν την Mercedes να δεσμεύεται πως θα παραμείνει ως αγωνιστική ομάδα έως το 2021, αφού στη νέα Συμφωνία Ομονοίας θα προστεθεί όρος που θα επιτρέπει στις ομάδες να έχουν το δικαίωμα να αποχωρούν στο τέλος της κάθε σεζόν.

Με την προθεσμία υπογραφής της νέας Συμφωνίας Ομονοίας να έχει παραταθεί από τις 12 στις 18 Αυγούστου, νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Toto Wolf να έχει καταφέρει να πάρει αυτό που ήθελε και πλέον δηλώνει πως η Mercedes είναι έτοιμη να υπογράψει τη νέα Συμφωνία Ομονοίας της Formula 1, η οποία έχει ως στόχο να κάνει το άθλημα περισσότερο θεαματικό και ανταγωνιστικό.

Ο Toto Wolff δήλωσε πως αλλάξε γνώμη μετά τις συνομιλίες που είχε με τον CEO της Formula 1, Chase Carey. Όπως είπε, οι “περισσότερες από τις αβεβαιότητες έχουν τώρα αποσαφηνιστεί και πλέον μπορούμε να υπογράψουμε τη νέα συμφωνία “.

Τα δημοσιεύματα θέλουν την Mercedes να τα έχει καταφέρει και να έχει προσθέσει έναν όρο στη νέα συμφωνία που επιτρέπει στις ομάδες να έχουν το δικαίωμα να αποχωρήσουν, άμα το θελήσουν, στο τέλος της κάθε σεζόν.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -