Πίσω στην Williams Racing ο Jenson Button

- Advertisement -

Επιστροφή του Jenson Button στην Williams Racing ως ανώτερου σύμβουλου ανακοίνωσε η ομάδα που εδρεύει στο Grove. Ο πρώην οδηγός της ομάδας και Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 θα υποστηρίξει επίσης της δραστηριότες της ομάδας στα ΜΜΕ αλλά και σε επίπεδο μάρκετινγκ, ενώ θα συνεχίσει να εργάζεται ως ειδικός αναλυτής στο Sky Sports F1, παράλληλα με το νέο του ρόλο στην Williams Racing.

« Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια φορά μπορώ να πω ότι έχω υπογράψει στην Williams. Όταν ήμουν 19 ετών ήταν μια στιγμή που αλλαξε τη ζωή μου και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια, νιώθω πως δεν έφυγα ποτέ. Ο Sir Frank Williams έδειξε πίστη σε μένα, κάτι για το οποίο θα του είμαι αιώνια ευγνώμων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Jenson Button για να συμπληρώσει:

« Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα καθώς προσπαθεί για άλλη μια φορά να φέρει επιτυχίες. Πρέπει να γίνει πολλή σκληρή δουλειά, αλλά δεν έχω καμι΄αμφιβολία ότι το μέλλον είναι απίστευτα λαμπρό για αυτήν την φανταστική ομάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσω»

Από την πλευρά του ο νέος CEO της Williams Racing ο Jost Capito ανάφερε:

« Χωρίς καμιά αμφιβολία η επιστροφή του Jenson είναι ένα ακόμη θετικό βήμα που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε ως ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Ο Button ήταν πάντα φίλος της ομάδας και για αυτό είναι υπέροχο να τον καλωσορίσω πίσω στην οικογένεια της Williams”

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: « Το 2000 ο Sir Frank Williams είδε το πολλά υποσχόμενο ταλέντο που είχε ο Jenson ως οδηγός και του έδωσε την πρώτη του ευκαιρία στην F1. Ακολούθησε μια λαμπρή καριέρα που κατέληξε στην δόξα του παγκόσμιου πρωταθλητή. Πιο πρόσφατα έχει δείξει την ευφυϊα του τόσο στον κόσμο των επιχειρήσεων όσο και στο κόσμο των τηλεοπτικών εκπομπών και παραμένει μιάα ερεύως σεβαστή φιγούρα στο paddock. Ολη αυτή η εμπειρία θα προσθέσει άλλο επίπεδο στο μετασχηματισμό μας, τόσο τεχνικά όσο και ως επιχείρηση. Γνωρίζω ότι όλοι στο Grove τρέφουν τεράστιο σεβασμό στο πρόσωπο του και για αυτό είμαστε στην ευχ΄ριστη θέση να αρχίσουμε να δουλεύουμε μαζί του».

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -