Πιστοποίηση TÜV SÜD για τα επαγγελματικά ελαστικά της Sailun

- Advertisement -

Τα ελαστικά Sailun έγιναν τον περασμένο το πρώτα ελαστικά κινεζικής κατασκευής που αποκτούν τη διεθνώς αναγνωρισμένη ευρωπαϊκή πιστοποίηση TÜV SÜD. Η πιστοποίηση αφορά τη σειρά επαγγελματικών ελαστικών SDR1 TBR, που εφαρμόζονται σε φορτηγά και βαριά οχήματα και τα οποία κυκλοφορούν σε περισσότερες από τριάντα ευρωπαϊκές αγορές, ανάμεσά τους και η Κύπρος, όπου εισάγονται και διανέμονται από την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.

Η πιστοποίηση TÜV SÜD δεν αποτελεί μόνο απόδειξη των δυνατοτήτων της Sailun Tyres στην ανάπτυξη και κατασκευή υψηλής τεχνολογίας ελαστικών, αλλά δείχνει και την αποδοχή που έχουν τα ελαστικά της στην άκρως ανταγωνιστική ευρωπαϊκή αγορά.

Η τεχνολογική Έρευνα & Ανάπτυξη αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην στρατηγική της Sailun Tyres, η οποία θεωρεί ευθύνη της την επέκταση των ορίων της τεχνολογικής εξέλιξης των ελαστικών [που φτάνουν στους καταναλωτές.

Στις δοκιμές του οργανισμού TÜV SÜD το SDR1 ξεπέρασε κατά 16% το όριο απόστασης φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα, κατά ένα decibel (DB) το όριο για το θόρυβο και κατά 9% το όριο Rolling resistance (αντίσταση κύλισης). Τα επαγγελματικά ελαστικά SDR1 διακρίνονται για τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας τους, την άνεση αλλά και την εξοικονόμηση καυσίμων που προσφέρουν.

Ο οργανισμός TÜV SÜD της Γερμανίας είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης παγκοσμίως και θεωρείται ο Νο1 φορέας πιστοποίησης στον τομέα των ελαστικών.

Λίγα λόγια για τη Sailun

Η Sailun Tyres ιδρύθηκε το 2002 στην πόλη Qingdao της Κίνας και σήμερα αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένας κατασκευαστής που παράγει υψηλής ποιότητας, premium οικονομικά ελαστικά. Οι πέντε μονάδες παραγωγής της Sailun έχουν σήμερα δυνατότητα παραγωγής σχεδόν 50 εκατομμυρίων ελαστικών το χρόνο, ενώ στο Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογίας απασχολούνται πέρα των 300 ατόμων.  

Στην Κύπρο τα ελαστικά Sailun είναι διαθέσιμα στα επτά καταστήματα της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ σε όλες τις πόλεις και σε ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -