Πρεμιέρα για το DriftKings 2021 στην Ουγγαρία

- Advertisement -

Η διοργάνωση του DriftKings 2021 ανακοίνωσε ότι έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής για τον εναρκτήριο αγώνα της φετινής χρονιάς που είναι προγραμματισμένος να γίνει στην πίστα Tokol Ουγγαρίας στις 10 με 11 Απριλίου.

Λόγο της συνεχιζόμενης κατάστασης που επικρατεί σε όλο τον πλανήτη με την πανδημία με τον κορωνοϊό ο εναρκτήριος αγώνας της Ουγγαρίας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών και κάτω από τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολα που βρίσκονται σε ισχύ και περιλαμβάνουν την κοινωνική απόσταση, την υποχρεωτική χρήση μάσκας, τους ελέγχους θερμοκρασία στην είσοδο της πίστας κ.α.

Παράλληλα οι διοργανωτές της διεθνούς αυτή σειράς αγώνων ανακοίνωσαν ότι η Ελλάδα προγραμματίζει να ανοίξει τα σύνορα της ανάλογα με την πορεία εξέλιξης της πανδημίας μέσα στον Μάϊο και η πίστα στις Σέρρες θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη ότι θα φιλοξενήσει τον δεύτερο φετινό γύρο της σειράς περί το τέλος Μαϊου 29-30 αναφέρεται στο αγωνιστικό ημερολόγιο ως ημερομηνία.

Τέλος και ο αγώνας της ισπανίας ένας εξίσου σημαντικός αγώνας βρίσκεται σε θετική πορεία και όλα δείχνουν ότι θα γίνει περί το τέλος Ιουλίου αντί στις αρχές του μήνα που έχει αρχικά προγραμματιστεί.

Να τονίσουμε επίσης ότι στο προγραμματισμός του πρωταθλήματος περιλαμβάνονται συνολικά 9 αγώνες με το Super Final Cyprus vs Europe να είναι προγραμματισμένο να γίνει στην Κύπρο 16 με 17 Οκτωβρίου.

Με αυτές τις ενδείξεις προς το παρών μπορούν να αναφέρουν οι διοργανωτές του Drift Kings 2021 ότι έχουν μιά αρκετά καθαρή εικόνα για την διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος.

Ακόμη και αν κάποιες Κυβερνήσεις αυτές τις μέρες μπορεί να αλλάξουν τους κανόνες περιορισμού στις χώρες τους, έτσι τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο.

Οι διοργανωτές του πρωταθλήματος αναφέρουν επίσης ότι μετά την εγγραφή του ενδιαφερόμενου οδηγού για συμμετοχή στο πρωτάθλημα και στο συγκεκριμένο αγώνα της Ουγγαρίας θα του αποσταλούν όλες οι πληροφορίες για τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνει για να φτάσει στην Ουγγαρία αλλά και άλλες υποχρεωτικές ενέργειες πουαπαιτούνται για την τήρηση της τοπικής Ουγγρικής νομοθεσίας

«Με σταυρωμένα τα δάκτυλα μας παρακολουθούμε την εξέλιξη της κατάστασης με την πανδημία και ελπίζουμε να σας δούμε στην Ουγγαρία όλους σε λιγότερο από ένα μήνα στην ενεργό δράση» τονίζουν επίσης στην ανακοίνωση τους

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -