Πρεμιέρα για το Πρωτάθλημα Κλασικών Οχημάτων by Psaltis / ENEOS 2022

- Advertisement -

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, η Λέσχη Ιστορικών & Κλασικών Οχημάτων Κύπρου και το Μουσείο Ιστορικών & Κλασικών Οχημάτων Κύπρου διοργάνωσαν τον πρώτο Κλασικό αγώνα ακρίβειας για το Πρωτάθλημα Κλασικών Οχημάτων 2022. Ένα θεσμό που στηρίζει η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα διεθνούς φήμης λιπαντικά ΕΝΕΟS.

Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός της διαδρομής πραγματοποιήθηκε στο  Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου στη Λεμεσό.

Την πρώτη θέση πήραν οι Ρόμπερτ και Μαίρη Μπερνς με Austin Mini ενώ δεύτεροι τερμάτισαν οι Λούης Λοΐζου με συνοδηγό τον Ανδρέα Ησαΐας με Mercedes 500 SL. Την τριάδα στο βάθρο συμπλήρωσαν οι Γιώργος Παπαγεωργίου με συνοδηγό τη Λίντα Μουσουλίδη με MGB

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε τελετή αποκάλυψης του πρώτου ηλιακού αυτοκινήτου στην Κύπρο. Η Κα Ιουστινιανή Σοφοκλέους, χήρα του κ. Νεόφυτου Σοφοκλέους, δώρισε στο Μουσείο το ΝΕΟ1. Πρόκειται για το πρώτο ηλιακό αυτοκίνητο στην Κύπρο, που σχεδίασε και κατασκεύασε ο αείμνηστος σύζυγός της.

Χορηγός του αγώνα καθώς και του Πρωταθλήματος Κλασσικών Αυτοκινήτων 2022 είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.   

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -