Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών της FIA η Deborah Mayer

- Advertisement -

H Deborah Mayer είναι η νέα Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών της FIA στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Οι διοργανωτές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι της FIA με ανακοίνωση τους συγχαίρουν την Mayer για την θέση αυτή που ανέλαβε.

Πρόκειται για μια Γαλλίδα οδηγό αγώνων και επιτυχημένη επιχειρηματία που έχει έντονο πάθος για την ένταξη των γυναικών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αποτελεί ένα πραγματικό κίνητρο και έμπνευση για αυτήν η ανάληψη αυτής της θέσης.

«Είναι τιμή μου και νοιώθω πολύ περήφανη που ξεκινώ αυτό το νέο κεφάλαιο ως πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό της FIA», δήλωσε η Mayer. «Το πάθος μου για τους αγώνες και η συμμετοχή των γυναικών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι κάτι που είναι πολύ κοντά και αγαπητό σε μένα, και η επιθυμία μου να συνεχίσω την μεγάλη πρόοδο που έχει σημειωθεί εντός της FIA τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετικά υψηλή».

Να θυμίσουμε ότι η Mayer διαδέχεται την Michele Mouton στην θέση της Προέδρου της επιτροπής Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,742ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -