Σάρωσε τα βραβεία η Volkswagen το 2018

- Advertisement -

Το 2018 αποδείχθηκε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά για τα επιβατικά αυτοκίνητα της Volkswagen, με πολλά βραβεία από οργανισμούς για ολόκληρη σχεδών την. Το Golf απέσπασε τέσσερα βραβεία και ήταν το πιο φημισμένο αυτοκίνητο του 2018. Βραβεία απέσπασαν η ασφάλεια και τα στελέχη της εταιρείας καθώς και τα προϊόντα και η φίρμα δίνει την υπόσχεση της για συνέχιση της επιτυχίας το 2019.

Το Golf, αναδείχθηκε ως το καλύτερο μοντέλο της μάρκας και το δεύτερο βέλτιστο αυτοκίνητο στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018, ήταν το πιο διάσημο αυτοκίνητο όλο το χρόνο, με τέσσερα ξεχωριστά βραβεία που απέσπασε σε τέσσερις ξεχωριστές εκδόσεις. Η νίκη του Golf ξεκίνησε στις αρχές του έτους, με το Fleet World να απονέμει το Golf ‘Best Lower Medium Car’ στις τιμές του Φεβρουαρίου.

Η Auto Express του έδωσε το «Compact Car of the Year» για τα γούστα του νέου αυτοκινήτου τον Ιούνιο, πριν απονείμει το Golf Estate Alltrack το Βραβείο της Χρονιάς για το βραβείο των 30.000 – 33.000 στερλινών το Σεπτέμβριο. Τον Οκτώβριο, το Golf GTE ονομάστηκε Commuter Car of the Year στα βραβεία κινητής τηλεφωνίας Sun. Ο plug-in υβριδικός αδερφός του, το Passat GTE, κέρδισε τον τίτλο του What Car? ‘s Best Hybrid Car στην κατηγορία των £ 25.000 – £ 50.000.

Τρία βραβεία έδωσαν στο Polo το 2018, ξεκινώντας με το «Παγκόσμιο Αστικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στα τέλη Μαρτίου, πριν κερδίσουν το Ασφαλές Αυτοκίνητο της Χρονιάς στα βραβεία First Car τον Απρίλιο. Τον Οκτώβριο, η CarWow παρουσίασε το Polo με το βραβείο «Little Legend» στην τελετή έναρξης των βραβείων της έκδοσης.

Μικρότερο μέγεθος δεν σημαίνει μικρότερη ανάθεση βραβείων για το up! – το αυτοκίνητο της πόλης ξεκίνησε τη χρονιά με το βραβείο Καλύτερου Μικρού Αυτοκινήτου στα Βραβεία CCT100 της Εταιρείας Αυτοκινήτου τον Ιανουάριο. Μόλις ένα μήνα αργότερα, το up! Το GTI hot hatchback έλαβε το βραβείο ‘Scream If You Want To Go Faster’ από την GQ και τον Ιούνιο η Auto Express έδωσε το όνομά της! το City Car της χρονιάς, παράλληλα με τη νίκη της κατηγορίας Compact Car του Golf.

Αλλού στην περιοχή Volkswagen, οι Parkers ονόμασαν το Touareg Best Tow Car στην τελετή του Σεπτεμβρίου, ενώ οι αναγνώστες της έκδοσης επέλεξαν την επερχόμενη ταυτότητα. hatchback, κερδίζοντας το βραβείο People’s Choice. Κέρδισε επίσης το βραβείο επόμενης γενιάς Next Green για το 2018. Η Volkswagen Touran συνέχισε τη νίκη της στο What Car; Βραβεία, με το τρίτο συνεχόμενο καλύτερο MPV μετά τις νίκες του το 2016 και το 2017. Στην ίδια εκδήλωση, το T-Roc απέσπασε το Βραβείο Ασφαλείας της έκδοσης.

Τα βραβεία του Μαΐου του Autocar γιόρτασαν την επιτυχία του προέδρου της Volkswagen AG, Herbert Diess, επιλέγοντας τον Dr.Diess για το βραβείο του συντάκτη, σε αναγνώριση του έργου του στο πηδάλιο της Volkswagen από τότε που εντάχθηκε στο σήμα το 2015.

Με τις πρόσφατες κυκλοφορίες το 2018 και τα επερχόμενα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, είναι πιθανό το 2019 να είναι τόσο επιτυχημένο όσο το 2018, ενώ η βραβευμένη σειρά αυτοκινήτων της Volkswagen συνεχίζει να αποκτά ευρεία αναγνώριση.

Ο επικεφαλής των πωλήσεων της Volkswagen UK, Patrick McGillycuddy, δήλωσε: “Κάθε βραβείο που παρουσιάζεται στη Volkswagen είναι κάτι που είμαστε εξαιρετικά περήφανοι, οπότε για να δώσουμε αρκετά βραβεία για να γεμίσει ένα γραφείο δείχνει πόσο ισχυρή είναι η περιοχή.

“Τα βραβεία παρουσιάστηκαν σε πολλά μοντέλα, σε πολλά τμήματα. Αυτές οι αναγνωρισμένες επιδόσεις, αποδοτικότητα και πρακτικότητα σε ένα πολύ διαφορετικό κατάλογο βραβείων για το 2018, αποδεικνύοντας ότι η Volkswagen προσφέρει ένα αυτοκίνητο για όλους, με όλες τις απαιτήσεις, τις προτιμήσεις και τους προϋπολογισμούς που εξετάζονται »

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -