Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή χρονιά

- Advertisement -

Αποχαιρετώντας το 2018 καθώς μας απομένουν μόνο μερικά 24ώρα και καθώς περιμένουμε τη νέα χρονιά εγώ προσωπικά και όλοι εμείς στη Newsautosport.com θέλουμε να σας ευχηθούμε από καρδιάς κάθε ευχή και επιθυμία σας να ευοδωθεί μακριά από πόνο και δυστυχία και η χαρά και πάνω από όλα η υγεία να συνοδεύει εσάς και όλους όσους σας αγαπούν.

Του Χρυσ. Κυλίλη

Πάει αρκετός καιρός να έχουμε επικοινωνία από αυτές τις στήλες. Αρκετοί σίγουρα είναι αυτοί που ανησύχησαν και ίσως να σκέφτηκαν ότι ακόμη μια σελίδα αναφοράς στα μηχανοκίνητα και ότι μόνο έχει με αυτά μας αποχαιρετά…

Όχι καλοί μου φίλοι μας αποχαιρετά ο παλιός ο χρόνος με ευχάρηστες αλλά και δυσάρεστες αναμνήσεις που δεν πρόκειται να αναπτύξω εκτενέστερα.

Αυτή η σελίδα από την στιγμή δημιουργίας της ένα και μοναδικό στόχο είχε θέση την εγκύρη ενημέρωση. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Το κάνουμε όχι γιατί έχουμε οικονομικό όφελος ή θέλουμε να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα κανενός αλλά το κάνουμε γιατί μας αρέσει πρώτιστα εμάς και θέλουμε να σας ενημερώνουμε σωστά.

Ο Χρυσόστομος Κυλίλης δεν είναι ένα άτομο που εμφανίστηκε στον χώρο αυτό από το πουθενά… είμαι μια παλαιά καραβάνα του χώρου με εμπλοκή σε διάφορα θέματα και έμαθα αλλά μαθαίνω αρκετά που έχουν σχέση με το αυτοκίνητο που ήταν και είναι τα πάντα χαρά και λύπη.

Με το πέρασμα του χρόνου η αγάπη μου για το αυτοκίνητο και τους αγώνες με οδήγησε στον τομέα της δημοσιογραφίας και από τις αρχές τις δεκαετίας του ’80 ασχολούμε με αυτά τα θέματα σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά.

Και καθώς η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια αν δεν γνωρίζω κάτι αν δεν είμαι πρώτιστα ενήμερως εγώ δεν θα προβώ σε τοποθετήσεις απλά για να προλάβω την είδηση ή για να εντυπωσιάσω.

Δεν θα εκμεταλευτώ την χαρά ή το πόνο του άλλου στο να δημιουργήσω θέμα αλλά το πρόβλημα του κάθε ενώς γίνεται δυστυχώς για μένα και δικό μου.

Φίλοι με αυτά που διαβάζεται σίγουρα θα διερωτάστε όσοι με γνωρίζεται τι έχω πάθει…

Απλούστατα τίποτα απολύτος…είμαι μια χαρά…απολαμβάνω την οικογένεια μου τα παιδιά και τα εγγόνια μου όπως τους συγγενείς και φίλους μου και το ίδιο εύχομαι να νοιώθεται και εσύς από καρδιάς.

Σίγουρα όμως και κάποιοι θα σκέφτωνται πάλι αυτός στα πόδια μας…

Ναι όσο ζώ και αναπνέω και μου το επιτρέπουν οι φυσικές μου δυνάμεις θα είμαι επί των επάλξεων θα ασχολούμε με την γραφίδα θα σας πονοκεφαλιάζω είτε σας αρέσει είτε όχι καθώς είμαι εθισμένος και στις βλέβες μου πέραν από αίμα κυλά και βενζίνη.

Σας αποχαιρετώ με το άσμα του λαικού τραγουδιστή μας Στέλιου Καζαντζίδη

Υπάρχω και όσο υπάρχεις θα υπάρχω, σκλάβα τη ζωή σου θα΄χω κι ας βαδίζουμε σε δρόμους…

Σας εύχομε από καρδιά καλή χρονιά και σας το υπόσχομαι ότι θα έχουμε πλέων μια καθημερινή επικοινωνία

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -