Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του Max Mosley

- Advertisement -

Μετά από 11 μήνες έγινε γνωστό ότι ο πρώην πρόεδρος της FIA, Max Mosley αυτοκτόνησε μετά από διάγνωση καρκίνου, καθώς το δήλωσε χθές η ιατροδικαστής του Westmister Fiona Wilcox που είχε αναλάβει την υπόθεση.

 Ως γνωστό στις 24 Μαϊου το 2021 έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Max Mosley, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λονδίνο το βράδυ τις 23η Μαϊου, χωρίς να υπήρχε τότε κάποια αναφορά για την αιτία θανάτου.

Ο 81 ετών Max Mosley ήταν πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, από τον Οκτώβριο του 1993 εώς τον Οκτώβριο του 2009.

Το 2019 0 Mosley ανέπτυξε διάχυτο λέμφωμα από μεγάλα Β-κύτταρα (DLBCL), μιά μορφή επιθετικού καρκίνου των Β-λεμφοκυτάρων, που επηρεάζει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Εχοντας εξαντλήσει όλες τις επιλογές θεραπείας, οι γιατροί του είχαν αναφέρει ότι πιθανότατα είχε πολύ περιορισμένο προσδόκιμο ζωής, ενώ ο ίδιος υπέφερε από πόνους.

Ο Mosley επικοινώνησε με τον προσωπικό του βοηθό το βράδυ πριν βρεθεί νεκρός για να του ανακοινώσει την απόφαση του να αυτοκτονήσει, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να τον μεταπείσει καθώς οι προθέσεις του ήταν ξεκάθαρες.

Πριν θέσει τέρμα στη ζωή του γευμάτισε με την γυναίκα του και έγραφε ένα σημείωμα για τους λόγους τους οποίους πήρε την απόφαση αυτοκτονίας. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Max Mosley στο κρεβάτι του με μιά καραμπίνα από την οποία προκλήθηκαν και τα τραλυματα στο κεφάλι.

Η Wilcox στην έκθεση που ετοίμασε κατέγραψε ως αιτία θανάτου ένα τραύμα από πυροβολισμό, προσθέτοντας ότι ο καρκίνος ήταν ένας παράγοντας που συνέβαλε στο θάνατο του.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,798ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -