Σε ένα καλό αποτέλεσμα προσδοκεί ο Sergio Cuesta στο Rally Liepāja

- Advertisement -

Ο νεαρός υποσχόμενος Ισπανός οδηγός Sergio Cuesta χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα στο ντεμπούτο του στο Rally Liepāja όπως ποτέ άλλοτε.

Ο Cuesta, ένας υποψήφιος για το Πρωτάθλημα Junior ERC3 που υποστηρίζεται από το Pirelli, δεν είναι ακόμη σε θέση να επιβεβαιώσει πού θα ακολουθήσει το επόμενο του event μετά τον αγωνά του στη Λετονία αυτή την εβδομάδα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπόρεσε να εξασφαλίσει μόνο την απαραίτητη χρηματοδότηση για να ανταγωνιστεί στους δύο πρώτους γύρους της καθυστερημένης σεζόν του 2020, κάτι που επιτεύχθηκε σημαντικά με βάση το ότι δεν είχε καμία υποστήριξη να ανταγωνιστεί καθόλου το 2019.

«Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ράλι ERC στη Liepāja και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ράλι», δήλωσε ο Cuesta, του οποίου το Peugeot 208 R2 διοικείται από την GC Motorsport και έχει ως συνοδηγό τον συμπατριώτη του Alejandro Lopez».

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλα τα χιλιόμετρα του αγώνα και να αποκτήσουμε εμπειρία στο χώμα στις γρήγορες λετονικές ειδικές διαδρομές. Μετά από αυτό το ράλι θα δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε στο ERC3 Junior, γιατί με το πρόβλημα COVID-19, είναι πολύ δύσκολο για εμάς να βρούμε νέους χορηγούς και να επιτύχουμε τον προϋπολογισμό για να κάνουμε περισσότερους αγώνες στο ERC και να μάθουμε για τον επόμενο χρόνο.”

ΠΗΓΗ: ERC.com

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -